cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » O noua statie de distributie carburanti la Cugir

O noua statie de distributie carburanti la Cugir

Publicat în 03.04.2019 la ora 9:41

Legislativul din Cugir a aprobat Planul Urbanistic de Detaliu pentru ”Construire stație distribuție carburanți”, în intravilanul oraşului Cugir, strada Victoriei nr. 24A. Lucrarea P.U.D.

”Construire  Stație Distribuție Carburanți”, s-a realizat la cererea beneficiarului. TRANS IVINIȘ &CO SRL, cu sediul in municipiul Sebeș, reprezentată prin Iviniș Gheorghe. Pe terenul studiat în suprafață de 1600 mp, se propune, prin tema de proiectare stabilită de către beneficiar împreună cu proiectantul: amplasarea unei statii de distribuție carburanți, obiectiv cu funcțiuni de comerț și servicii publice, cu program de funcționare permanent: 24h/zi, 365 zile/an.

Stația de distribuție carburanți va cuprinde obiecte supraterane (magazin cu spații comerciale, administrative și alimentație publică, peroane pompe protejate cu copertină, totem, punct aer-apa, semnale, platforme carosabile și pietonale, etc.) și subterane (2 rezervoare de depozitare carburanți, separator hidrocarburi, guri de descărcare carburanți, separator grăsimi, foraje hidrogeologice de monitorizare, etc).

Imobilul nu se află pe lista monumentelor istorice sau ale naturii și nici în zona de protecție a acestora. Documentaţia a fost întocmită de persoană autorizată în domeniu, respectându-se prevederile Legii nr.350/2001, anexa nr.1- privind amenajarea teritoriului şi urbanism, prin urmare vă supun spre analiză şi aprobare Planul Urbanistic de Detaliu, pentru “CONSTRUIRE STATIE DISTRIBUTIE CARBURANTI”, situat in intravilanul orasului Cugir, str. Victoriei, nr.24A, judeţul Alba, beneficiar TRANS IVINIS &CO SRL.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1389 ori

O noua statie de distributie carburanti la Cugir
3 (60%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.