cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » O femeie din Cugir, care s-a otrăvit joia trecută, a decedat astăzi la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia

O femeie din Cugir, care s-a otrăvit joia trecută, a decedat astăzi la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia

Publicat în 04.09.2017 la ora 16:05

Poliția orașului Cugir a fost informată astăzi, 4 septembrie 2017, în legătură cu faptul că o femeie din Cugir care a fost internată joia trecută la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Alba Iulia, în urma unei intoxicații cu o substanță necunoscută, a decedat în această dimineață.

Transportată la secția de gardă a Spitalului din Cugir, aceasta a fost trimisă cu ambulanța la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean Alba. Potrivit organelor Poliției orașului Cugir, urmează să se facă cercetările de rigoare cu privire la stabilirea exactă a substanței toxice ingerate de victimă pentru a stabili exact cauza decesului.

Din relatările unor foste colege de muncă (de la Uzina Mecanică Cugir), Elena era o femeie liniștită și prietenoasă și nimeni n-ar fi crezut-o în stare de un asemenea gest. Dumnezeu să o odihnească în pace!.

De menționat că este al doilea caz de suicid în decurs de mai puțin de o săptămână, după ce sâmbăta trecută, un tânăr de doar 18 ai s-a spânzurat în incinta stadionului „Parc” din Cugir.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1385 ori

O femeie din Cugir, care s-a otrăvit joia trecută, a decedat astăzi la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.