cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » O femeie din Cugir a decedat din cauza hipotermiei

O femeie din Cugir a decedat din cauza hipotermiei

Publicat în 02.01.2016 la ora 15:20

ambulanta_smurdPrimul deces cauzat de hipotermie, din acest sezon rece, înregistrat la Cugir s-a produs ieri, 1 ianuarie 2016. Este vorba despre M.A, o femeie de 55 de ani, care locuia singură într-un apartament dintr-un bloc situat pe strada 21 Decembrie 1989 și care la sesizarea unor vecini, a fost adusă în stare critică la spitalul orășenesc.

De la Cugir, femeia a fost transportată cu un echipaj SMURD la UPU Alba Iulia, dar înainte de a i se face internarea, aceasta a decedat. Potrivit diagnosticului dat de medicul de gardă de la Cugir, MA prezenta stare precomatoasă, hipotermie, cardiopatie ischemică, suspiciune de tromboembolism pulmonar. Decedata se află acum, depusă la Morga Spitalului Județean, urmând ca în urma necropsiei, medicul legist să stabilească exact cauza decesului.

Potrivit registrului de evidență, începând cu noaptea de Revelion și până în prezent, au solicitat intervenția echipelor medicale de gardă ale Spitalului din Cugir, 32 de persoane, acestea fiind diagnosticate cu: colici abdominale, dureri de cap, tensiune arterială, răceli de sezon.

Comunicat ISU Alba –  Prima zi a anului 2016 a fost fatală pentru o femeie din Cugir, care a murit din cauza hipotermiei. Echipajul a Ambulanţă a preluat acest caz de la spitalul din Cugir, însă viaţa acesteia nu a mai putut fi salvată. Femeia de 55 de ani a fost preluată de Serviciul de Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă Cugir, din apartamentul acesteia, situat pe strada 21 Decembrie din oraş. Aceasta locuia singură, singurul venit era ajutorul social şi nu avea căldură în apartament. A ajuns la spitalul din Cugir, de unde a fost preluată de Ambulanţă şi transportată la UPU Alba Iulia. Avea temperatura corpului de 36 de grade Celsius. Nu a mai putut fi salvată şi a murit la spitalul din Alba Iulia.

Constantin Predescu

Facebook 

Acest articol a fost citit de 677 ori

O femeie din Cugir a decedat din cauza hipotermiei
4 (80%) 4 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.