cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » O familie din Germania a adus cadouri pentru 50 de copii din Cugir

O familie din Germania a adus cadouri pentru 50 de copii din Cugir

Publicat în 27.12.2013 la ora 21:10

daruri-26-decembrie-2013-cugirÎn cea de-a doua zi de Crăciun, 25 copii de la clasa pregătitoare a Școlii Gimnaziale „Singidava” și 25 preșcolari de la Grădinița cu program prelungit „Prichindel” din Cugir au primit pachete cu cadouri de la o familie din localitatea germană Karlsfeld situată lângă München (Germania).

Darurile constând în jucării și dulciuri au fost oferite copiilor de către cuplul Thomas și Adriana Tillich care s-a gândit să aducă un zâmbet pe fața unor copii cu ocazia marii sărbători a Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos.
La eveniment au luat parte directorul Școlii Gimnaziale „Singidava” Rozalia Mihu, cadre didactice ale instituției de învățământ și ale Grădiniței „Prichindel”, precum și părinți ai copiilor. Împreună, copiii, părinții, cadrele didactice și invitații au interpretat tradiționale colinde românești.
De menționat că Adriana Tillich este originară din Cugir și a activat ca dansatoare timp de mai mulți ani în cunoscuta formație cugireana „Garofița”, condusă de regretata profesoară Maria Petrea.

C. P.

Acest articol a fost citit de 559 ori

O familie din Germania a adus cadouri pentru 50 de copii din Cugir
5 (100%) 3 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *