cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » O cratiță uitată pe aragaz într-un apartament din Cugir a luat foc, în timp ce proprietarul era la plimbare

O cratiță uitată pe aragaz într-un apartament din Cugir a luat foc, în timp ce proprietarul era la plimbare

Publicat în 30.07.2015 la ora 9:35

incendiu-pericol-cugir-iulie-2015În urma unui apel primit la 112, un echipaj al Poliției Locale Cugir însoțit de inspectorul SVSU, Mircea Zbutea, s-a deplasat în cursul serii trecute la un apartament situat pe strada „Doinei’’ din Cugir, pentru a interveni la eliminarea unei situații care putea să dea naștere în orice moment unui incendiu cu consecințe imprevizibile.

Cei care au sesizat pompierii au fost locatarii blocului, care au văzut cum pe lângă hornul de la centrala de apartament, instalată în bucătărie a început să iasă fum cu un puternic miros de produse alimentare arse.

Cum proprietarul apartamentului nu se afla acasă, lucrătorii poliției locale au fost obligați să instaleze o scară, să escaladeze balconul situat la etajul III (foto), să forțeze ușa de la intrarea în apartament și să oprească gazele care alimentau aragazul.

Ei au aveau să constate că fumul care inundase locuința provenea de la un vas cu mâncare, supraîncălzit, uitat de proprietar pe flacăra de la aragaz.

Acesta era plecat la plimbare și a aflat de incident, după ce echipa de intervenție părăsise locul cu pricina. Proprietarul (P.G.) s-a ales cu un avertisment din partea Poliției Locale, dar și cu spaima că, dacă se afla în locuință și ar fi adormit, putea fi victimă a propriei sale neglijențe.

Constantin Predescu

Acest articol a fost citit de 2127 ori

O cratiță uitată pe aragaz într-un apartament din Cugir a luat foc, în timp ce proprietarul era la plimbare
4.5 (90%) 4 votes

Comentarii

2 Comentarii la O cratiță uitată pe aragaz într-un apartament din Cugir a luat foc, în timp ce proprietarul era la plimbare

 1. Lp Răspunde

  30.07.2015 la 9:53

  Bine ca nu au fost doi cratiță ….de ce au intrat pe geam și au spart ușa la intrare…..

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. carmen Răspunde

  30.07.2015 la 23:55

  Sper ca d_nul Zbutea privea de jos, nu s-a suit pe scara, el nu este in stare sa se tina pe picioarele lui, mai ales la o ora asa tarzie….

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *