cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » O avarie la un cablu electric a întrerupt parțial activitatea la Uzina Mecanică Cugir

O avarie la un cablu electric a întrerupt parțial activitatea la Uzina Mecanică Cugir

Publicat în 27.11.2013 la ora 12:33

secretar-stat-vizita-fabrica-armePentru a două zi consecutiv, unele secții de producție de la Uzina Mecanică Cugir și-au întrerupt activitatea din cauza unei avarii, produsă la unul din cablurile electrice de forță care alimentează societatea cu energie electrică.

Potrivit directorului general, ing. Romulus Micu, cablul a fost întrerupt pe distanța stația electrică de transformare – U.M. Cugir (2), în două puncte de pe teritoriul orașului și anume „la I.F.E.T.” și „sub vii”, echipele de intervenție efectuând la această oră lucrări de remediere a defecțiunii.
Conform celor relatate de managerul general al uzinei, pana de curent nu a afectat sectoarele principale de producție, acestea având prioritate la operațiunile de urgență, alimentarea cu energie electrică  realizându-se prin intermediul unei alte rețele de distribuție. „Astăzi se va remedia definitiv avaria produsă, iar acolo unde nu am avut probleme deosebite de producție am trimis personalul acasă. De mâine însă, vom lucra la întreagă capacitate, iar toți salariații își vor relua activitatea zilnică”, a precizat Romulus Micu.
De menționat este faptul că nu este pentru prima oară când respectivul cablu produce astfel de „surprize” neplăcute, avaria curentă fiind a treia sau a patra de acest gen petrecută în ultimii cinci ani, ceea ce reprezintă un semnal de alarmă pentru conducerea unității cugirene. Susținem aceasta, întrucât potrivit informațiilor, cablul electric în cauză este destul de vechi, iar înlocuirea acestuia trebuie să reprezinte o prioritate pentru U.M Cugir.

Constantin PREDESCU

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 410 ori

O avarie la un cablu electric a întrerupt parțial activitatea la Uzina Mecanică Cugir
5 (100%) 3 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *