cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Nume noi prezente la reunirea de astăzi a lotului echipei Metalurgistul Cugir

Nume noi prezente la reunirea de astăzi a lotului echipei Metalurgistul Cugir

Publicat în 13.01.2014 la ora 19:45

Metalurgistul-Cugir-13-01-2013După ce au beneficiat o binemeritată vacanţă, jucătorii echipei Metalurgistul Cugir s-au întors în oraşul de sub poalele Drăganei, iar de astăzi au intrat în focul pregătirilor pentru partidele din returul de campionat.

Începând de astăzi, sub comanda antrenorului Marius Opric au ajuns jucătorii “italianul” Ionuţ Florin Radu (a evoluat la mai multe echipe din Italia) şi juniorul sibian Andrei Mărginean. Oficialii din Cugir nu se grăbesc să facă transferurile, dorind să cântărească la calm fiecare decizie care va fi luată în perioada de mercato. “Deocamdată acestea sunt numele noi de la echipă. Niciun jucător nu a părăsit Metalurgistul în momentul de faţă. Ne dorim să aducem câţi mai mulţi fotbalişti din judeţul Alba“, a precizat Ciprian Pahone, preşedintele echipei Metalurgistul Cugir. Cei doi jucători amintiţi mai sus au ajuns la Cugir în postura de jucători liberi de contract.

• Golgheterul Adrian Cîrstean a refuzat Liga I!

La reunire a răspuns “prezent” şi golgheterul formaţiei din Cugir, Adrian Cîrstean. Aflat la un moment dat în tratative avansate cu Ceahlăul Piatra Neamţ, atacantul Cugirului s-a sucit la 180 de grade şi a refuzat propunerea din prima ligă. Întrebat despre decizia acestuia, Ciprian Pahone ne-a declarat că: “Adi Cîrstean nu a fost disperat să plece şi decizia de a rămâne în sânul echipei este numai a sa. Ne-a spus în repetate rânduri că se simte excelent la Metalurgistul“. Cât despre obiectivele din anul 2014, oficialii cugireni au spus că îşi doresc un an cel puţin la fel de bun ca precedentul, când oraşul de sub poalele Drăganei a revenit pe harta fotbalului românesc. “Nu este niciun fel de presiune, nici pentru noi, nici pentru jucători. Dacă o să continuăm tot aşa de bine, de ce să nu promovăm? Nu ne vom da la o parte“, a declarat preşedintele Metalurgistului Cugir, care a prezentat şi un obiectiv nou pentru 2014. “Avem ca obiectiv principal creşterea juniorilor, un sector care are nevoie de multă atenţie mai ales că la clubul nostru sunt foarte mulţi copii din Cugir, însă din 2014 ne dorim înscrierea în campionatele de juniori republicani. Trebuie să avem grijă şi de viitorul echipei mari“, a concluzionat Ciprian Pahone.

Jucătorii cugireni vor efectua prima parte a pregătirilor la Cugir, urmând ca din 30 ianuarie echipa să intre într-un cantonament. Nu se ştie încă exact dacă formaţia va pleca la Felix în cantonament sau va rămâne în Cugir.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 347 ori

Nume noi prezente la reunirea de astăzi a lotului echipei Metalurgistul Cugir
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *