cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » Nu este o păcăleală… din 1 Aprilie la Cugir va fi majorat tariful pentru serviciul public de transport persoane

Nu este o păcăleală… din 1 Aprilie la Cugir va fi majorat tariful pentru serviciul public de transport persoane

Publicat în 26.03.2014 la ora 11:36

Legislativul din Cugir va lua în dezbatere în şedinţa ordinară de mâine, 27 martie 2014, propunerea administraţiei de modificare, începând cu 1 aprilie 2014 a tarifelor pentru serviciul public de transport persoane prin curse regulate pe teritoriul oraşului.

Astfel, se propune modificarea tarifului/ călătorie de la 1,5 lei la 2 lei şi a tarifului abonamentelor după cum urmează:

– abonament lunar 40 de călătorii (luni-vineri)  – 60  lei;
– abonament lunar 60 de călătorii (luni –duminică)  – 80 lei;

De asemenea, se propune stabilirea subvenţiei pentru persoanele cu vârsta de peste 60 de ani la 50% din valoarea abonamentului. Tarifele sunt cu TVA inclus. Având în vedere că abonamentele pentru persoanele cu vârsta de peste 60 de ani se eliberează anticipat, după achitarea cotei parte din tarif de către beneficiar, şi că pentru luna aprilie sunt eliberate abonamente la tariful vechi de 45 lei, pentru care beneficiarii au achitat suma de 25 de lei, s-a făcut propunerea ca pentru aceste persoane tariful/abonament şi subvenţia să intre în vigoare de la 1 mai  2014.

C. P.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 896 ori

Nu este o păcăleală… din 1 Aprilie la Cugir va fi majorat tariful pentru serviciul public de transport persoane
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *