cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Noul antrenor al echipei Mentalurgistul Cugir este Dan Manăilă

Noul antrenor al echipei Mentalurgistul Cugir este Dan Manăilă

Publicat în 11.07.2014 la ora 23:02

dan-manailaDupă mai multe săptămâni în care oficialii cugireni au negociat cu mai mulţi tehnicieni, în cele din urmă a fost ales antrenorul care are misiunea de a promova echipa de sub poalele Drăganei în Liga a II-a. Acesta este Dan Mănăilă, fostul antrenor al Europei Alba Iulia, CS Ineu, FC Putnok sau Jiul Petroşani.

Odată cu numirea pe banca tehnică a exeperimentatului antrenor, Cugirul va intra în perioada de pregătire, însă va urma şi bursa transferurilor, oficialii Metalurgistului dorind să asigure un lot cantitativ şi calitativ pentru lupta la promovare. “S-a votat în comitetul director cu un număr maxim de voturi pentru aducerea lui Dan Mănăilă. I-am prezentat acestuia condiţiile noastre, a fost de acord, iar de luni începem pregătirea. La reunire vor fi prezenţi toţi jucătorii aflaţi sub contract, plus câţiva de la CFR Cluj. În ceea ce priveşte banca tehnică, Suvaina va fi antrenorul secund, iar bineînţeles Lucian Itu, antrenorul din teren. Suntem bucuroşi că Metalurgistul Cugir va fi antrenat de Dan Mănăilă”, a precizat Ciprian Pahone, preşedintele echipei.

• Mănăilă: “Sunt bucuros că mă întorc acasă”

Contactat telefonic, Dan Mănăilă ne-a prezentat pe scurt strategia pe care o va avea la Cugir din sezonul următor.“De luni de la ora 10.00 o să fiu la Cugir, am bătut palma cu oficialii, iar la ora 16.00 vom avea primul antrenament, practic vom începe munca. Nu ştiu foarte multe despre viitoarele achiziţii, să văd lotul actual apoi vom trece la treabă, vrem să face un lucru în echipă. Nu am specificat în contract promovarea în Liga a II-a, însă toată lumea îşi doreşte să depăşească performanţele reuşite în sezonul trecut. Sunt bucuros că mă întorc acasă”,a declarat Dan Mănăilă, noul antrenor al echipei Metalurgistul Cugir.

Acest articol a fost citit de 414 ori

Noul antrenor al echipei Mentalurgistul Cugir este Dan Manăilă
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.