cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Nou promovată în Liga a III-a, Metalurgistul Cugir 1939 va începe pregătirea pe 15 iulie

Nou promovată în Liga a III-a, Metalurgistul Cugir 1939 va începe pregătirea pe 15 iulie

Publicat în 13.07.2013 la ora 17:16

cso-cugir-meci-baraj-liga-iiiDupă cum a relatat antrenorul Kilin, pentru noul sezon competiţional doreşte să aducă încă 4-5 jucători valoroşi şi mai ales păstrarea în lot a lui Cîrstean, D. Lupşan şi Iancău – aflaţi la final de contract.

Reuniunea lotului are loc în data de 15 iulie, iar prima săptămână va fi de acomodare la efort, iar din 22 iulie, Itu şi compania vor începe antrenamente centralizate pentru pregătirea meciurilor din Liga a III-a de la începutul lui septembrie.

Liderul din teren al echipei, Lucian Itu va fi în acest sezon şi antrenor secund. Antrenorul Kilin, vede cu ochi buni această colaborare Am mai colaborat cu el, este liderul echipei, s-a implicat de multe ori în problemele tehnice ale echipei şi a fost de multe ori antrenorul din teren. Are experienţă mare ca şi jucător, vrea să devină şi antrenor, iar diferenţa de vârstă dintre noi doi nu cred ca ar fi o problemă în deciziile care le vom lua în alcătuirea echipei. Sper că experienţa mea şi ambiţia lui să ajute echipa să aibă un parcurs cât mai bun”, a declarat antrenorul principal, Alexandru Kilin.

Liga a 3-a ar trebui să se dispute în stagiunea viitoare sub forma a 4 serii a câte 18 echipe împărţite pe criteriul regional, caz în care cheltuielile unei echipe ar fi suplimentate de deplasările inevitabil mai lungi şi un număr sporit de meciuri.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 374 ori

Nou promovată în Liga a III-a, Metalurgistul Cugir 1939 va începe pregătirea pe 15 iulie
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *