cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » Nou program de funcționare pentru agenții economici care desfășoară activități comerciale de alimentație publică în Cugir

Nou program de funcționare pentru agenții economici care desfășoară activități comerciale de alimentație publică în Cugir

Publicat în 28.09.2013 la ora 22:37

cafele-cugirAleșii locali ai Cugirului urmează să ia o decizie în ședința de consiliu convocată pentru data de 30 septembrie cu privire la modificarea regulamentului privind programul de funcționare a activităților comerciale și servicii de piață de pe raza localității.

În urmă cu o luna, mai mulți agenți economici de pe raza localității care desfășoară activități de alimentație publică, respectiv baruri, au solicitat Consiliului Local aprobarea modificării programelor de funcționare începând cu ora 6.00, față de ora 8.00, așa cum a fost stabilit printr-o Hotărâre de Consiliu Local din anul 2011.
Agenții economici și-au motivat solicitarea de modificare a programului de funcționare prin faptul că cetățenii care se deplasează spre locurile de muncă au cerut de nenumărate ori ca barurile să fie deschise la ora 6.00 dimineața astfel încât aceștia să-și poată procura diverse bunuri precum țigări, cafea sau sucuri. Ei au precizat că sunt buni plătitori de impozite și taxe locale, că nu au nicio datorie la stat, fapt confirmat de altfel de către serviciul de încasări din cadrul primăriei.
Printr-un Referat de Specialitate întocmit de Poliția Locală Cugir se propune primăriei să inițieze un Proiect de Hotărâre privind modificarea regulamentului de funcționare a activității agenților comerciali după cum urmează: unități de alimentație publică (baruri, restaurante ) între orele 7.00-23.00 (pe timp de iarnă, respeciv lunile octombrie-martie) și între orele 6.00-24.00 (pe timp de vară, respectiv lunile aprilie-septembrie).
Rămâne de văzut dacă agenții economici vor agrea această formulă de program având în vedere că au solicitat începerea programului de la ora 6.00 pe toată perioada anului și nu doar pentru perioada de vară.

C. P.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 472 ori

Nou program de funcționare pentru agenții economici care desfășoară activități comerciale de alimentație publică în Cugir
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *