cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Noja Palaghia, cea mai longevivă membră a Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Cugir, a împlinit 102 ani

Noja Palaghia, cea mai longevivă membră a Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Cugir, a împlinit 102 ani

Publicat în 02.08.2017 la ora 12:30

Noja Palaghia, cea mai longevivă membră a Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (C.A.R.P.) „Solidaritatea” Cugir, a împlinit recent vârsta de 102 ani.

S-a înscris în asociație în urmă cu 38 de ani, în decursul timpului fiind printre persoanele, care au apelat cu încredere la serviciile casei, reușind atât cât a putut să-și ajute din economiile sale, copiii, nepoții și strănepoții.

Alături de alte persoane vârstnice, face parte dintr-un proiect al asociației inițiat de președintele Vistian Blaga, intitulat „Bunicii C.A.R.P. Cugir”, demers prin care membrii cotizanți aflați la o anumită vârstă beneficiază anual de stimulente financiare, vizite la domiciliu din partea conducerii casei de ajutor, precum și de popularizarea acestora în revista „OMENIA” a C.A.R.P. – urilor din România.

„Doamna Noja reprezintă pentru C.A.R.P. Cugir, un caz unic de longevitate atât ca vârstă cât și în calitate de membru cotizant, fiind un exemplu de seriozitate și încredere în ceea ce privește corectitudinea în relațiile sale cu asociația. Îi dorim multă sănătate cu ocazia împlinirii a 102 ani de viață și ne mai dorim să avem ocazia să o felicităm mulți ani de aici încolo. Ar fi un prilej de bucurie, ca mulți „Bunici C.A.R.P. Cugir” să îi calce pe urme și să devină centenari”, ne-a declarat Vistian Blaga.

Constantin Predescu

Facebook 

Acest articol a fost citit de 889 ori

Noja Palaghia, cea mai longevivă membră a Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Cugir, a împlinit 102 ani
4.5 (90%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.