cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » „Noi suntem români” – Spectacol organizat de Grădinița „Prichindel” din Cugir cu prilejul Zilei Naționale a României

„Noi suntem români” – Spectacol organizat de Grădinița „Prichindel” din Cugir cu prilejul Zilei Naționale a României

Publicat în 28.11.2013 la ora 23:00

serbare-1-decembrie-gradinita-prichindel-cugirCu ocazia Zilei Naționale a României, grupa mare (a „Iepurașilor”) aparținând grădiniței cu program prelungit „Prichindel” din Cugir a organizat astăzi, un atractiv spectacol aniversar dedicat marelui act istoric de la 1 Decembrie 1918.

Demersul acestei manifestări s-a concretizat în cadrul proiectului „Noi suntem români”, proiect inițiat și susținut de educatoarele, Ilona Bârsan și Aurica Cărpinișan, care în timp de o săptămâna au reușit  să pregătească o serbare deosebită.
Părinți, bunici și copii au avut prilejul să urmărească un remarcabil program de cântece patriotice, precum: Hai să-ntindem hora mare, Sunt român, român voinic, Noi suntem români, Imnul Național, Tu Ardeal, Drapelul, dar și câteva frumoase dansuri populare cu specific ardelenesc.
Pe tot parcursul programului artistic, copiii au purtat și fluturat stegulețe tricolore, confecționate de copii, împreună cu părinții sau bunicii.

C. P.

Acest articol a fost citit de 865 ori

„Noi suntem români” – Spectacol organizat de Grădinița „Prichindel” din Cugir cu prilejul Zilei Naționale a României
5 (100%) 4 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *