cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Ştiri din zonă » Municipiul Petroșani, care îngrozea România la începutul pandemiei, nu mai are cazuri de COVID-19 de două luni

Municipiul Petroșani, care îngrozea România la începutul pandemiei, nu mai are cazuri de COVID-19 de două luni

Publicat în 03.07.2020 la ora 19:08

Municipiul Petroşani nu mai are cazuri de COVID-19 de două luni, a declarat astăzi primarul localităţii, Tiberiu Iacob-Ridzi, care le-a mulţumit cetăţenilor şi le-a cerut să respecte, în continuare, măsurile de protecţie împotriva COVID-19.

“Veştile sunt foarte bune din acest punct de vedere. La Petroşani nu există niciun caz confirmat de infectare cu noul coronavirus. Sunt deja două luni de zile de când nu mai avem niciun caz”, a spus primarul localităţii.

Potrivit acestuia, în Spitalul de Urgenţă din Petroşani este internată o singură persoană suspectă de infecţia cu noul coronavirus. Alte 90 de persoane sunt în carantină la un hotel din municipiu sau sunt în izolare la domiciliu.

“Avem un suspect la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, 14 persoane sunt carantinate, în continuare, la Hotel Petroşani. Avem 76 de persoane izolate la domiciliu, cu precizarea că persoanele carantinate sau izolate la domiciliu nu sunt bolnave sau infectate cu noul coronavirus, doar că sunt măsuri de precauţie în sensul că vin probabil din alte state care sunt cu cod roşu sau cod galben”, a completat Iacob-Ridzi, într-o declaraţie pe pagina sa de Facebook.

Primarul din Petroşani le-a mulţumit cetăţenilor pentru faptul că au respectat măsurile de prevenire a răspândirii bolii. El le-a cerut să rămână, în continuare, vigilenţi şi precauţi şi să respecte normele de igienă şi distanţare, precum şi cele care impun purtarea măştilor în spaţiile închise.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 253 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.