Rămâi conectat

Știrea ta

Mulţumiri doctorilor chirurgi de la spitalul din Cugir

Redacția Cugirinfo.ro

Publicat

în

dr. Terezia BoruahDe mai multă vreme am avut o problemă de natură chirurgicală pe care am tot amânat să o rezolv.

Aflând din ziarul „Unirea” că la spitalul din Cugir au venit doi doctori chirurgi, Prabir şi Terezia Boruah, m-am hotărât să mă adresez lor pentru a  fi operat. Modul în care m-au primit, m-au consultat, răspunsurile primite la problemele neştiute de mine mi-au dat siguranţa că am găsit medicii de care aveam nevoie. Felul în care mi-au vorbit şi explicat, cu zâmbetul pe buze, mi-au dat încrederea reuşitei operaţiei şi m-au făcut să uit că merg pe masa de operaţie. Faptul că operaţia a fost un succes mă determină să cred şi să am convingerea că cei doi doctori sunt oameni de mare profesionalism, doi chirurgi de excepţie şi un mare noroc pentru oamenii cu probleme de sănătate din Cugir.
Vreau pe această cale să le mulţumesc domnilor doctori Prabir şi Terezia Boruah, să le doresc tot binele din lume, lor şi echipei care mi-a acordat asistenţa pe timpul spitalizării, pentru tot ce au făcut pentru mine. Le doresc sănătate ca să poată opera cât mai mulţi oameni!

Valer NEDEL, Cugir


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Publicitate
2 Comentarii

2 Comments

 1. Avatar

  prabir boruah

  10.03.2014 la 15:37

  multumim mult din suflet pentru apreciere..

  • Avatar

   mailat simona maria

   10.03.2014 la 18:38

   multumesc din suflet pentru tot ceau facut pentru mine dumnezeu sa le aiba an paza si sa nu plece niciodata de la noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Știrea ta

Depășire PERICULOASĂ, surprinsă de camera de bord a unui autoturism, pe stada Ion Creangă din CUGIR

cugirinfo.ro

Publicat

în

Un incident extrem de grav a avut loc astăzi pe strada Ion Creangă din Cugir, după ce un șofer imprudent a efectuat o depășire ilegală și periculoasă, prin partea dreapta, folosind pista de biciclete și trotuarul pietonal.

Momentul a fost surprins de camera de bord a unui participant la trafic și a fost distribuit pe internet, stârnind indignarea și îngrijorarea publicului.

Potrivit martorilor oculari la acest eveniment, șoferul în cauză a depășit o mașină pe partea dreaptă, intrând pe trotuar și punând astfel în pericol viețile pietonilor.

Gestul șoferului a fost amplu criticat de către utilizatorii rețelelor sociale, care au exprimat indignarea față de inconștiența și lipsa de respect a acestuia față de regulile de circulație și siguranța celorlalți participanți la trafic.

Se așteaptă ca autoritățile să analizeze cu atenție imaginile și să ia măsurile necesare în acest caz, pentru a evita repetarea unor astfel de incidente în viitor.

Sursa video: V.V.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știrea ta

Un autoturism a ajuns în Râul Mic, după ce șoferul ar fi pierdut controlul volanului

cugirinfo.ro

Publicat

în

În cursul dimineții de astăzi, 12 martie 2023, un autoturism a plonjat în Râul Mic, din Cugir. Din fericire, nu au existat victime în urma incidentului.

Un cetățean a publicat, pe pagina personală de socializare, mai multe imagini cu autoturismul care a plonjat în râu.

„Primul eveniment rutier, de după după finalizarea lucrărilor la drumul de lângă Râul Mic!”, a intitulat cetățeanul pozele care arată mașina căzută pe marginea râului. Potrivit martorilor, mașina a pierdut controlul într-o curbă și a intrat în râu.

„Asta se întâmplă când confunzi drumul local, chisr și modernizat, cu Autostrada…”, a comentat un internaut la postare.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știrea ta

Câinii vagabonzi au avariat mașina unui cugirean, în zona blocului ANL de pe strada Alexandru Sahia

cugirinfo.ro

Publicat

în

Cu toate că am scris de nenumărate ori despre problema câinilor vagabonzi, se pare că pentru Primăria Cugir capturarea acestora nu reprezintă o prioritate.

De aceasta data câinii vagabonzi au avariat aripa și capota unui autoturism, parcat pe strada Alexandru Sahia, lângă noul bloc ANL.

Iată ce ne-a scris proprietarul autoturismului: „Buna ziua. Referitor la câinii vaganonzi din Cugir, chiar nu se poate face nimic? Apar din ce în ce mai multi. De exemplu în zona blocului ANL de pe strada Alexandru Sahia, în acestă dimineață am observat un câine alb,  foarte mare, care era urcat pe capota autoturismului meu, iar un altul se afla sub autoturism.

Am coborat la ei să-i alung, dar când m-am uitat la mașină am descoperit că aripa din stânga și capota sunt zgâriate așa cum se poate vedea în poze. Aș ruga, pe acestă cale, Primăria Cugir să intervină și să facă ceva împotriva acestor câini”.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Economie

Sport

Din județ

Cele mai citite știri

cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir