cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Motocicliștii de la „Lupii Sigidavei” strâng bani, pentru a repatria trupul neînsuflețit al tânărului din Cugir decedat într-un accident de motocicletă petrecut în Germania

Motocicliștii de la „Lupii Sigidavei” strâng bani, pentru a repatria trupul neînsuflețit al tânărului din Cugir decedat într-un accident de motocicletă petrecut în Germania

Publicat în 05.06.2018 la ora 9:39

Un accident rutier a curmat, la sfârșitul săptămânii trecute, viața unui tânăr de 36 de ani din Cugir. Se pare că Lucian Farcaș a pierdut controlul asupra motocicletei și într-o curbă a părăsit partea carosabilă și s-a oprit într-un lan de grâu.

Motocicliștii Lupii Sigidavei din Cugir, prieteni de o viață cu Giovany, cum îi spuneau toți, au lansat un apel umanitar, solicitând sprijin financiar pentru repatrierea corpului neînsuflețit al camaradului lor în România.

“Dragi prieteni motocicliști, cu durere în suflete vă anunțăm că bunul nostru prieten Lucian Farcaș “Giovany” s-a stins din viață sâmbătă noaptea într-un accident moto petrecut în Germania. Noi suntem alături de familia îndurerată și încercăm să îi ajutăm cum și cu ce putem. Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a-l repatria. Care vreți și puteți să ajutați, lăsăm mai jos contul tatălui său. Dumnezeu să-l odihnească!”, au scris prietenii lui Giovany în apelul lansat pe facebook.

Este nevoie de 3000 euro și orice donație este binevenită și se mulțumește! Contul este deschis la Banca Transilvania:  RO54BTRL00101201E65596XX pe numele tatălui, Farcaș Marian.

Apelul este făcut în numele familiei și al prietenilor, către toate persoanele care doresc să îi ajute pentru ca tânărul să-și poată odihni sufletul acasă, pe pământ românesc.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 967 ori

Motocicliștii de la „Lupii Sigidavei” strâng bani, pentru a repatria trupul neînsuflețit al tânărului din Cugir decedat într-un accident de motocicletă petrecut în Germania
3.5 (70%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.