cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Motociclist grav rănit după ce s-a izbit de un atelaj la intrarea în Cugir

Motociclist grav rănit după ce s-a izbit de un atelaj la intrarea în Cugir

Publicat în 12.04.2016 la ora 22:30

ambulanta-smurd-noapteaUn motociclist a fost transportat, în această seară, la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, în stare de inconștiență, în urma unui accident rutier petrecut la Cugir, iar două persoane au suferit multiple fracturi.

Motociclist se afla în stare gravă și a fost preluat de un echipaj de terapie intensivă mobilă. La fața locului a ajuns și un echipaj SMURD, respectiv un echipaj al Serviciului de Ambulanță, două persoane prezentând multiple fracturi.

UPDATE: Motociclistul a fost transportat, în stare inconștientă, la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia. IPJ Alba, precizează că bărbatul, M.V de 49 de ani, a fost intubat la fața locului, iar starea lui este una destul de gravă.

În atelaj se aflau două persoane, O.C de 37 de ani și G.D în vârstă de 40 de ani. Aceștia au suferit multiple fracturi și au fost și ei transportați la spital. Potrivit martorilor, motociclistul s-ar fi izbit de spatele atelajului, care transporta porumb. În urma impactului roata căruței s-a rupt, iar pe drum s-a revărsat întreaga încărcătură. Traficul a fost blocat în zonă pentru mai multe zeci de minute.

Revenim cu amănunte.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 2591 ori

Motociclist grav rănit după ce s-a izbit de un atelaj la intrarea în Cugir
3.4 (68%) 5 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *