cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Monalisa Borza, fost director la Școala ”Singidava” din Cugir, a fost numită inspector școlar general adjunct la IȘJ Alba

Monalisa Borza, fost director la Școala ”Singidava” din Cugir, a fost numită inspector școlar general adjunct la IȘJ Alba

Publicat în 06.02.2017 la ora 16:44

Profesorii Monalisa Borza și Alexandru Dăncilă au fost numiți inspectori școlari generali adjuncți ai Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Alba prin ordin al ministrului Educației Naționale, Pavel Năstase.

Inspectorul școlar general al IȘJ Alba, Marcela Dărămuș, a confirmat pentru ziarulunirea.ro, că Alexandru Dăncilă a fost numit joi, iar Monalisa Borza luni dimineața.

Astfel, ministrul Educației, Pavel Năstase, a aprobat demisiile foștilor inspectori școlari generali adjuncți, liberalii Rodica Andronescu și Marcel Stan, care au luat această decizie cel mai probabil după ce PSD și ALDE au instalat noul executiv.

Monalisa Borza a mai deținut, interimar, această funcție, fiind schimbată la câteva luni de la instalarea Guvernului Cioloș. Locul ei și al Ioanei Bucureștean a fost luat de Dan Cherecheș și de Cornel Sandu. Monalisa Borza a predat științe socio-umane la Școala Gimnazială Nr. 3 din Cugir, fiind absolventă de Sociologie.

Monalisa Borza a mai deținut funcția de director la Școala ”Singidava” Cugir și cea de inspector pe dezvoltarea resursei umane. Alexandru Dăncilă este director la Liceul cu Program Sportiv din Sebeș după ce a promovat concursul organizat, în toamnă, de Ministerul Educației.

El a fost primar al municipiului Sebeș, fiind ales în 2012, iar la alegerile locale din iunie 2016 nu a mai candidat, fotoliul de primar fiind ocupat de liberalul Dorin Nistor. Alexandru Dăncilă este profesor de sport, fiind și absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1654 ori

Monalisa Borza, fost director la Școala ”Singidava” din Cugir, a fost numită inspector școlar general adjunct la IȘJ Alba
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.