cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » Modificari ale sensului unic de mers si acces interzis pe unele strazi din Cugir și Vinerea

Modificari ale sensului unic de mers si acces interzis pe unele strazi din Cugir și Vinerea

Publicat în 08.05.2019 la ora 10:00

În baza unui aviz al Biroului Administrarea Domeniului Public şi Privat din cadrul Serviciului Comunitar Local de Utilităţi Publice a oraşului Cugir, aleșii de la poalele Drăganei au aprobat un proiect de hotărâre al primarului Adrian Teban, privind unele modificări ale sensului unic de mers și acces interzis pe unele străzi din Cugir și Vinerea.

Astfel, s-a aprobat instituirea sensului unic de deplasare pe porțiunea de drum situată pe str. Alexandru Sahia, în spatele imobilului cu nr. 19, sc. A – sc. F (pasajul de aprovizionare a magazinelor) până la intersecția cu str. Trandafirilor, cu montarea indicatorului rutier “sens unic”.

A fost aprobată de asemenea, montarea indicatorului rutier “accesul interzis” la intersecţia str. Trandafirilor cu porțiunea de drum situată pe str. Alexandru Sahia, în spatele imobilului cu nr. 19, sc. F (pasajul de aprovizionare a magazinelor), precum și instituirea sensului unic de mers pe porțiunea de drum situată pe str. Alexandru Sahia, în spatele imobilului cu nr. 23A până la intersecția cu str. Doinei.

Aleșii locali au mai decis montarea indicatorului rutier “accesul interzis” la intersecţia str. Doinei cu porțiunea de drum situată pe str. Alexandru Sahia, în spatele imobilului cu nr. 23A, interzicerea staționării pe strada Eroilor din localitatea Vinerea, pe ambele sensuri, pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Principală și intersecția cu strada Poștei, cu montarea indicatoarelor rutiere “staționare interzisă”,  interzicerea staționării pe strada Teiului din localitatea Vinerea, pe sensul de mers strada Morilor – strada Principală, cu montarea indicatorului rutier “staționare interzisă”. Totodată, s-a hotărât instituirea interzicerii staționării pe strada Culturii din localitatea Vinerea, pe ambele sensuri, pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Tractoristului și intersecția cu strada  Gării, cu montarea indicatoarelor rutiere “staționare interzisă”.

Hotărârea a fost luată având la bază avizului Inspectoratului de Poliție al Județului Alba – Poliția Orașului Cugir, Compartimentul Rutier, înregistrat la primăria locală, precum și  avizul favorabil al Comisiei de specialitate din cadrul Consiliului Local.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1283 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.