cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » Mircea Simu și Aurel Păștină au fost schimbați de la conducerea comisiilor de specialitate ale Consiliul Local Cugir

Mircea Simu și Aurel Păștină au fost schimbați de la conducerea comisiilor de specialitate ale Consiliul Local Cugir

Publicat în 27.03.2015 la ora 13:28

primarie-cugir-nouConsilierii PSD Mircea Simu – președintele comisiei pentru Administrație Publică Locală, Juridică, Apărarea Ordinii Publice și Aurel Păștină – președintele Comisiei Buget-Finanțe, Servicii Publice, Administrarea Domeniului Public și Privat al orașului Cugir din cadrul Consiliului Local Cugir, au fost schimbați din funcțiile de șefi ai acestor comisii pe care le dețineau din anul 2012.

În locul acestora, membrii comisiilor respective i-au ales pe liberalii Rafael Popescu și Ioan Mircea Ferchian. Față de modificările care au avut loc, liderul PSD Mircea Trifan a cerut explicații legate de motivele pentru care cei doi consilieri au fost schimbați din funcțiile ocupate. Replica a venit imediat din partea consilierului Aurle Păștină care a răspuns sec: ,,așa a fost sarcina,,. În legătură cu solicitarea făcută de Trifan, primarul Adrian Teban a declarat că aceste schimbări reprezintă exclusiv atributul membrilor comisiilor, fără nicio ingerință din partea executivului. Pe surse, am aflat că decizia de schimbare a a fost de fapt, o reacție a PNL-ului față de refuzul aleșilor PSD de a vota, la prima strigare, bugetul local al orașului Cugir. Buget, care după completarea dosarelor cu materialele solicitate de social-democrați, a fost votat în unanimitate.

Constantin Predescu

Acest articol a fost citit de 648 ori

Mircea Simu și Aurel Păștină au fost schimbați de la conducerea comisiilor de specialitate ale Consiliul Local Cugir
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.