cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » Mircea Simu, consilier local PSD: ,,Solicit mai multă trasparență la Primăria Cugir prin afișarea zilnică a facturilor plătite”

Mircea Simu, consilier local PSD: ,,Solicit mai multă trasparență la Primăria Cugir prin afișarea zilnică a facturilor plătite”

Publicat în 26.08.2016 la ora 18:15

mircea-simu-consilier-local-psd-cugirÎn cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Cugir, desfășurare astăzi, consilierul local Mircea Simu (PSD) a solicitat primarului Adrian Teban, ca toate cheltuielile Primăriei Cugir să fie făcute publice pe site-ul administrației publice locale, prin publicarea zilnică pe respectiva adresă, a facturilor plătite, cu specificarea sumelor folosite și ce reprezintă aceste cheltuieli.

“Cred că a sosit momentul să facem un pas real și serios pentru a avea o administrație mai transparentă pentru cetățeni! Și noi și liberalii am promis oamenilor în campania electorală, că dorim ca cetățenii să știe exact cum sunt cheltuiți banii publici , iar eu personal nu doresc ca aceasta să rămână doar o simplă lozincă” a spus juristul Mircea Simu. Social – democratul a arătat ca există primării în țară care fac acest lucru, fapt pentru care îi cere și edililului din Cugir, să publice zilnic ce facturi plătește primăria. ,,Sunt date publice, nu este nici un secret de stat și vreau ca fiecare cugirean să știe cât este factura la telefoane, la iluminat public, ce ajutoare sociale se plătesc și cât costă carburanții consumați de instituție! Imi doresc să implicăm și mai mult cetățenii în treburile urbei, pentru că avem nevoie de o administrație eficientă și transparentă!” Dacă nu vom găsi înțelegere la primar, vom iniția un proiect de hotărâre pentru ședința următoare, care să reglementeze acest lucru.” A mai declarat consilierul PSD.

Primarul Adrian Teban nu a fost prezent la ședință, dar viceprimarul Călin Furdui a promis să îi transmită ediliului, propunerea făcută de consilerul local, membru în Comisia Juridică.

Constantin Predescu

Acest articol a fost citit de 155 ori

Mircea Simu, consilier local PSD: ,,Solicit mai multă trasparență la Primăria Cugir prin afișarea zilnică a facturilor plătite”
2 (40%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.