cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Ştiri din zonă » Minori din Șibot reținuți de polițiști după ce au furat dintr-un magazin din Balomiru de Câmp

Minori din Șibot reținuți de polițiști după ce au furat dintr-un magazin din Balomiru de Câmp

Publicat în 04.06.2014 la ora 12:47

duba-politie-cugirPoliţiştii secţiei de Poliţie Rurală Vinţu de Jos, au luat măsura reţinerii faţă de doi minori domiciliați în comuna Şibot, cercetaţi pentru furt.

Astfel, potrivit IPJ Alba, “poliţiştii din Vinţu de Jos au continuat cercetările cu privire la un furt dintr-o societate comercială situată în localitatea Balomiru de Câmp, faptă comisă în noaptea de 11/12.05.2014 şi sesizată poliţiei în dimineaţa zilei de 12 mai a.c.

Astfel, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii  au stabilit că F.D., un minor în vârstă de 14 ani din comuna Şibot, cunoscut cu antecedente penale, împreună cu G.P., de 17 ani, din aceeaşi comună, au pătruns prin efracţie în magazinul din Balomiru de Câmp şi au sustras produse alimentare, industriale şi un telefon mobil, cauzând astfel un prejudiciu în valoare de 4.500 lei.

În data de 4 iunie, a.c., faţă de cei doi minori a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de azi, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunerea de a se solicita instanţei de judecată, arestarea preventivă.

Cei doi minori sunt cercetaţi şi în alte dosare penale, pentru comiterea aceluiaşi tip de fapte, pe raza comunei Şibot precum şi în localităţi din judeţul Hunedoara.”

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 525 ori

Minori din Șibot reținuți de polițiști după ce au furat dintr-un magazin din Balomiru de Câmp
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *