cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Minor de 17 ani din Cugir condamnat la 4 ani de detenție, pentru tâlhărie calificată

Minor de 17 ani din Cugir condamnat la 4 ani de detenție, pentru tâlhărie calificată

Publicat în 08.01.2020 la ora 8:30

Un minor de 17 ani din Cugir, recidivist, va sta o perioadă de 4 ani într-un centru de detenţie ca urmare a săvârşirii a două infracţiuni de tâlhărie calificată.

Faptele au avut loc la 1 iunie 2019, iar sentinţa penală a fost pronunţată la Judecătoria Alba Iulia în 20 decembrie 2019. B. Daniel a intrat într-o locuinţă din Cugir, a agresat două persoane şi a sustras un telefon mobil și o sumă de bani.

”În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în după amiaza zilei de 1 iunie 2019, ar fi pătruns, fără drept, în locuinţa unei familii din Cugir şi i-ar fi agresat pe un bărbat de 40 de ani şi pe tatăl acestuia, în vârstă 81 de ani, sustrăgându-le suma de 600 de lei şi un telefon mobil. Iniţial, victimele nu au reclamat dispariţia banilor şi a telefonului mobil, însă ulterior, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul i-a agresat pe cei doi bărbaţi tocmai pentru a le sustrage banii şi bunurile de valoare avute în locuinţă”, au precizat anchetatorii la momentul efectuării primelor cercetări.

La momentul deciziei, tânărul se afla deja în centrul de detenţie ca urmare a unei infracţiuni anterioare. Instanţa a mai dispus obligarea tânărului la plata sumei de bani furate din locuinţă. Decizia poate fi contestată cu apel.

sursa: adevarul.ro

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1701 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.