cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Economie » Ministrul Economiei Constantin Niţă vine astăzi în vizită de lucru la Uzina Mecanică şi Fabrica de Arme Cugir

Ministrul Economiei Constantin Niţă vine astăzi în vizită de lucru la Uzina Mecanică şi Fabrica de Arme Cugir

Publicat în 22.05.2014 la ora 8:29

constantin_nitaMinistrul Economiei Constantin Niţă va efectua astăzi 22 mai, începând cu ora 11.00, o vizită de lucru la Uzina Mecanică şi Fabrica de Arme Cugir.

După cum ne-a informat directorului general de la Fabrica de Arme, ing. Mircea Trifan, ministrul Niţă va fi însoţit de subprefectul judeţului Cornel Murg şi de către deputatul de Alba Ioan Dîrzu.

Demnitarul de la Economie va vizita secţii de producţie de la cele două societăţi comerciale, precum şi expoziţiile organizate cu produse specifice celor doua  unităţi, respectiv armament şi muniţie.

Potrivit directorului general Mircea Trifan, după vizitarea fabricilor va avea loc o întâlnire cu managerii şi consiliile de administraţie ale celor două unităţi în contextul hotărârii luate de executiv de a sprijinii industria de apărare, inclusiv prin ştergerea unor datorii istorice pe care le-au acumulat companiile din domeniu.

Măsuri care după cum spunea premierul Victor Ponta, „sunt permise şi de Uniunea Europeană, să sprijinim industria de apărare din România, industrie care a fost în ultimii ani, din păcate, o zonă oropsită, nimeni nu s-a mai ocupat de ea. Să relansăm acest sector esenţial pentru economia românească”.

La finalul vizitei, în jurul orei 12.00, ministrul va avea o întâlnire cu cetăţenii localităţii, în faţa Catedralei “Adormirea Maicii Domnului” din Cugir.

Constantin PREDESCU

Acest articol a fost citit de 639 ori

Ministrul Economiei Constantin Niţă vine astăzi în vizită de lucru la Uzina Mecanică şi Fabrica de Arme Cugir
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Un Comentariu la Ministrul Economiei Constantin Niţă vine astăzi în vizită de lucru la Uzina Mecanică şi Fabrica de Arme Cugir

  1. bau bau Răspunde

    22.05.2014 la 23:16

    in 2 minute a facut vizita si a plecat.atat de interesat a fost…:))

    Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *