cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Economie » Ministrul Economiei, Costin Borc, vine mâine în vizită la fabricile de armament și muniție din Cugir

Ministrul Economiei, Costin Borc, vine mâine în vizită la fabricile de armament și muniție din Cugir

Publicat în 20.09.2016 la ora 21:14

costin_grigore_borcVicepremierul Costin Grigore Borc, care deține și funcția de Ministru al Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri va efectua în cursul zilei de mâine, 21 septembrie 2016, o vizită de lucru la cele două fabrici cugirene de armament și muniție: S.C. Uzina Mecanică și Fabrica de Arme.

Demnitarul va fi însoțit de directorul general al C.N. ROMARM S.A, Constantin Croitoru. Delegația se va întâlni cu consiliile de administrație de la cele două societăți, managerii fabricilor amintite, precum și cu liderii celor două sindicate: ,,Apărarea” de la Fabrica de Arme, respectiv Sindicatul Liber de la S.C. Uzina Mecanică Cugir.

Potrivit unor surse, deplasarea la Cugir a reprezentanților de rang guvernamental și ai ROMARM are drept scop o  documentare, la fața locului, asupra situației concrete în care se află societățile care lucrează pentru sectorul din industria de apărare. Aceleași surse mai susțin că un rol important în efectuarea acestor vizite l-au jucat sindicatele CARTEL ALFA și  Blocul Național Sindical, care au organizat după cum se știe, mai multe proteste la Palatul Cotroceni, cerând Președinției și Guvernului să rezolve o serie de revendicări care confruntă societățile din industria militară.

Constantin Predescu

Acest articol a fost citit de 153 ori

Ministrul Economiei, Costin Borc, vine mâine în vizită la fabricile de armament și muniție din Cugir
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.