cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Economie » Ministerul Economiei a numit un nou administrator special și membrii noi în consiliul de administrație al Fabricii de Arme Cugir

Ministerul Economiei a numit un nou administrator special și membrii noi în consiliul de administrație al Fabricii de Arme Cugir

Publicat în 10.10.2018 la ora 17:14

Potrivit Ordinului Ministrului Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri, au fost nominalizați noii membri în Consiliul de Administrație, precum și administratorul special al Societății Fabrica de Arme Cugir S.A.

Astfel, funcția de președinte al C.A. a fost încredințată secretarului de stat Ioan Radu, iar în calitatea de membri au fost numiți Diana Florea (Ministerul Economiei) și Dan Dobra (pensionar).

Camelia Bârzu a fost reconfirmată ca secretar al consiliului de administrație. De asemenea, Cornel Murg (directorul Cancelariei Instituției Prefectului Alba) a fost învestit în funcția de administrator special la amintita fabrică cugireană de armament.

Murg îl înlocuiește în această calitate pe Bogdan Andronic, promovat secretar de stat la Ministerul Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri. Conform surselor, la finele săptămânii trecute, a avut loc prima ședință C.A. în această nouă componență.

De reamintit că funcția de director general la Societatea Fabrica de Arme Cugir este deținută de dr. ing. Nicolae Mihăilesc – vicepreședinte al PSD Cugir.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 744 ori

Ministerul Economiei a numit un nou administrator special și membrii noi în consiliul de administrație al Fabricii de Arme Cugir
4.6 (92%) 5 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.