cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Minispectacol artistic destinat preșcolarilor din Cugir, în cadrul proiectului „Curcubeul copilăriei”

Minispectacol artistic destinat preșcolarilor din Cugir, în cadrul proiectului „Curcubeul copilăriei”

Publicat în 16.03.2017 la ora 9:37

Casa de Cultură din Cugir a găzduit ieri, 15 martie 2017, un minispectacol cultural artistic deosebit de atractiv și educativ destinat preșcolarilor de la grădinițele „Prichindel” și „Voinicel” din localitate, unități arondate Școlii Gimnaziale „Singidava” Cugir.

Evenimentul a avut loc ca urmarea unui parteneriat stabilit între Școala Gimnazială „Singidava” și Casa Orășenească de Cultură în cadrul proiectului „Curcubeul copilariei – Ateliere creative pentru preșcolari”.

Principalii protagonişti ai manifestării au fost membrii Cercului de teatru al Casei de Cultură: Știrb Nedel Luana, Borza Helena, Bocșa Amelia, Popescu Mălina, Borza Mateo, Buruiană Adina, Cristea Luiza, Cristea Alessia, Motorga Mihai, Stafie Laurențiu, Țârlea Cristiana, Ștefan Radu pregătiţi de artista și regizoarea Maria Dodoc, care a pus în scenă un fragment din piesa „D’ ale carnavalului” de Ion Luca Caragiale.

La rândul lor, elevii Școlii Gimnaziale Singidava: Robert Bîte, Mădălina Puican, Miruna Sitaru, Georgiana Tecșa, Claudia Stan, Denis Spătaru, Flavia Vasile, Roxana Daraban și Andrei Sas coordonați de profesoara Nicoleta Văsuți au prezentat pentru cei mici și nu doar pentru ei, piesa „L-am visat pe nenea Iancu”.

Publicul spectator a fost reprezentat de preșcolarii de la grădinițele amintite mai sus, însoțiți de părinți, de educatoarele Bîrsan Ilona, Lupu Anișoara, Țenea Norica și Uritescu Cornelia, precum și de elevi ai clasei a IV-a de la Școala Gimnazială „Singidava”, înv. Hațegan Corina.

Toți cei prezenți la activitate, au avut ocazia să se bucure și să aplaude, nu doar  frumusețea minispectacolului, dar și antrenantele jocuri de animație coordonate de membrii Cercului de teatru în frunte cu actrița Maria Dodoc. Au susţinut atmosfera de joc şi voie bună directorul Casei de Cultură, prof. Rodica Florea, Diane Țigănilă – inspector de specialitate la Casa de Cultură, directorul și directorul adjunct al Şcolii Gimnaziale Singidava Cugir, profesoarele  Floare Vlasea, respectiv Stela Predescu.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 71 ori

Minispectacol artistic destinat preșcolarilor din Cugir, în cadrul proiectului „Curcubeul copilăriei”
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.