cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Mijlocașul Silviu Iacşa a anunţat conducerea Metalurgistului Cugir că renunţă la fotbal

Mijlocașul Silviu Iacşa a anunţat conducerea Metalurgistului Cugir că renunţă la fotbal

Publicat în 20.09.2016 la ora 16:06

iacsa-metalurgistul-cugirVeste cu totul neaşteptată sub Drăgana. Tânărul jucător Silviu Iacşa i-a anunțat pe oficialii Metalurgistului Cugir că doreşte să-şi rezilieze contractul semnat în intersezon. Venit de la Mureşul Vinţu de Jos, fotbalistul în vârstă de 18 ani şi-a motivat decizie prin faptul că intenţionează să renunţe la fotbal!

Silviu Iacşa, fotbalistul de bandă stângă nu este la primul episod de acest gen, jucătorul format de Unirea Alba Iulia plecând de la Farul Constanţa la începutul anului, după ce cluburile fuseseră de acord cu mutarea, iar contractul era înregistrat la FRF! „Îmi pare rău pentru el. Iacşa era un copil talentat, dar se pare că fotbalul nu însemna o prioritate în cazul său, dacă a ales să renunţe, dar nu e cazul să mai comentăm prea mult o hotărâre ciudată din multe puncte de vedere. Asta este, e greu de înţeles decizia, dar ne vom descurca şi fără el, cu toate că ne-a încurcat planurile„, a precizat antrenorul Călin Moldovan.

Iacşa a jucat titular în partida cu CS Iernut, în flancul stâng şi apoi nu a prins lotul în următoarea întâlnire, cea cu ASA Tg. Mureş 2. Pentru a-l înregimenta pe S. Iacşa, Metalurgistul a renunţat la  Miroiu (Pandurii 2 Tg. Jiu), iar în acest moment, divizionara terţă se mai bazează pe 6 juniori, Vlase, Maftei, D. Popa, Varodi (accidentat de la începutul stagiunii), Udrea şi Cioban, proveniţi din propria pepinieră.

Acest articol a fost citit de 111 ori

Mijlocașul Silviu Iacşa a anunţat conducerea Metalurgistului Cugir că renunţă la fotbal
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.