Rămâi conectat

Sport

Mijlocașul Ciprian Selagea va pleca, în această iarnă, de la Metalurgistul Cugir

cugirinfo.ro

Publicat

în

Mijlocașul Ciprian Selagea va pleca în această iarnă de la divizionara terță Metalurgistul Cugir, cu care se mai află sub contract, și după toate probabilitățile va accepta propunerea venită de la Industria Galda de Jos, liderul Ligii 4. Fotbalistul în vârstă de 32 de ani a mai primit oferte de la alte formații din Alba, respectiv Viitorul Sântimbru (Liga 4) și CS Ocna Mureș (Liga 4).

„Ne dorim un mijlocaș care să lege jocul, să facă tranziția între apărare și ofensivă”, spunea Doru Oancea, antrenorul principal al liderului celui de-al 4-lea eșalon.

Selagea este al doilea jucător din Cetatea Marii Uniri care intenționează să se despartă de gruparea “roș-albastră”, după fundașul Ionuț Grozav, acesta intenționând să revină la CSM Unirea Alba Iulia. Prins în bună măsură cu proiectul Optimum Alba Iulia, club care se ocupă cu sectorul juvenil, Selagea a avut un program încărcat, situație care i-a afectat în bună măsură prezența la antrenamente.

Această toamnă nu a fost, din punct de vedere fotbalistic, una fericită pentru ex-unirist, care nu a reușit să marcheze pentru Metalurgistul. Dacă în campionatul trecut, primul petrecut sub Drăgana, a înscris în 4 rânduri, în acest sezon Selagea a devenit mai degrabă un obișnuit al băncii de rezerve. Un singur meci a fost inclus în primul unsprezece, cel de pe “Cetate” cu CSM Unirea Alba Iulia (scor 1-3), când a fost înlocuit în minutul 66, în rest a mai bifat 4 prezențe, în care a strâns mai puțin de 60 de minute (în 7 întâlniri a fost rezervă neutilizată). În acest context, mai punctăm că la bursa transferurilor din județ se vehiculează că Industria Galda a tatonat și pistele Al. Costea și Ad. Hăprian, cei care se despart de divizionara terță CS Universitatea Alba Iulia.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Sport

„Roș-albaștrii”, la cea de-a patra victorie în meciurile de pregătire: CIL Blaj – Metalurgistul Cugir 0-6 (0-3)

cugirinfo.ro

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a obținut al patrulea succes din tot atâtea meciuri de verificare disputate în perioada precompetițională, 6-0 (3-0) în deplasare cu CIL Blaj, lider în Liga 4 Alba.

Până la pauză au marcat Bura, P. Păcurar, E. Cîmpean (autogol, la centrarea lui Șaucă), iar la reluare au înscris Raica (gol la debut al jucătorului venit de la CSM Unirea Alba Iulia 2) și Cocan – dublă. Următorul joc amical va fi vineri, cu CIL Blaj, pe propriul teren.

Tânărul D. Crăciun (Viitorul Sântimbru) nu a rămas în efectiv, „roș-albaștrii” testându-l cu acest prilej pe atacantul Raica (al doilea jucător venit în această iarnă de la echipa secundă a formației albaiuliene, după G. Gavrilă). Pentru formația din „Mica Romă” este al doilea test al iernii cu o divizionară terță, după acel 0-3 cu CSM Unirea Alba Iulia.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sport

Trei karatiști cugireni participă la selecția pentru Campionatul European SKDUN din Debrecen (Ungaria)

cugirinfo.ro

Publicat

în

Sportivii pregătiți de Sensei Vasile Pricob se pregătesc intens în aceste zile, pentru selecția în vederea definitivării lotului național care va participa la Campionatul European SKDUN, care va avea loc în perioada 12-14 aprilie 2024 în Debrecen (Ungaria).

Selecția va avea loc în data de 17 februarie 2024 la Sala de sport „Gabriela Szabo” din orașul Voluntari, fiind organizată de către Federația Română de Arte Marțiale prin Departamentul de Karate SKDUN.

Delegația reprezentând Clubul Sportiv Metalurgistul Cugir va fi compusă din trei sportivi: Sensei Vasile Pricob (veterani), Cătălin Mortură (tineret) și Ianis Rotaru (cadeți).


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sport

„Roș-albaștrii”, la al treilea succes în meciurile de pregătire: Metalurgistul Cugir – ACS Mediaș 3-1 (3-1)

cugirinfo.ro

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a obținut ce de-al treilea succes din tot atâtea meciuri de verificare disputate în perioada precompetițională, 3-1 (3-1) cu ACS Mediaș, colega din Seria a IX-a a eșalonului terț.

Rezultatul întâlnirii a fost stabilit în prima repriză, când pentru „roș-albaștri” au înscris Cocan (penalty), Bura și Tăban. Cugirenii sunt în cantonament centralizat, iar în programul întâlnirilor amicale urmează o dublă cu CIL Blaj (lider în Liga a IV-a Alba), primul joc în deplasare.

Precedentele două jocuri au fost cu Performanța Ighiu (4-0) și CSU Alba Iulia (3-2).

FOTO: ARHIVĂ


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Economie

Sport

Din județ

Cele mai citite știri

cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir