cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Mijlocașul Alexandru Sorian a semnat cu Metalurgistul Cugir

Mijlocașul Alexandru Sorian a semnat cu Metalurgistul Cugir

Publicat în 03.07.2017 la ora 12:41

Metalurgistul Cugir a reuşit o mutare excelentă, înregimentându-l pe mijlocașul orădean Alexandru Sorian, prin care întărește considerabil compartimentului ofensiv, în perspectiva viitoarei stagiuni, în care gruparea de sub Drăgana are un obiectiv îndrăzneţ.

Mă bucur că am reuşit acest transfer. Este un jucător cu profil ofensiv şi multă experienţă, pe care ne vom baza în viitoarea stagiune”, a comentat Călin Moldovan.

Este prima mutare pe piaţa transferurilor pentru cea mai bună echipă din Alba în ediţia trecută a Ligii a 3-a, Sorian jucând ultima dată în Austria, în ligile inferioare. Foşti la Luceafărul Oradea, atacantul Cristian Cigan (29 de ani) şi mijlocaşul Alexandru Sorian (26 de ani) au rămas în continuare colegi la o grupare de ligă inferioară din Austria. Ambii au evoluat la echipa SV Hollenburg, care activează în 1. Klasse Nordwest-Mitte.

Sorian a semnat un contract valabil pentru un sezon cu Metalurgistul, cu opotinitatea prelungirii în cazul promovării în Liga a 2-a. Sorian are o carte de vizită impresionantă, cu peste 100 de meciuri în Liga a 2-a şi 8 reuşite (pentru Liberty Salonta, FC Bihor, Săgeata Năvodari, UTA Arad), dar şi în Liga 1, cu Săgeata Năvodari, 9 jocuri şi un gol!

Acest articol a fost citit de 157 ori

Mijlocașul Alexandru Sorian a semnat cu Metalurgistul Cugir
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.