cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Cugireni » Mihai Toader din Cugir s-a clasat pe locul al III-lea la concursul MasterChef România

Mihai Toader din Cugir s-a clasat pe locul al III-lea la concursul MasterChef România

Publicat în 29.05.2013 la ora 15:41

Cugireanul Mihai Toader a început  ultima ediţie a concursului de gătit Mastrechef România  în bucătăria unui restaurant unde mai multe vedete TV au venit să ia masa.

Mihai-Toader-din-Cugir-la-finala-MasterChef-RomaniaFlancat de două blonde, foste concurente, Maria si Ştefania, care ar fi trebuit sa-i fie ajutoare in bucatarie, dar care “au venit doar la distractie, nu să muncească”, dupa cum a spus unul dintre chefi despre ele, Mihai nu s-a ridicat la nivelul asteptărilor juriului  dar a reuşit totuşi să fie între ultimii patru concurenţi rămaşi în concurs.

La urmatoarea probă, menită să elimine unul dintre aspiranţii la marele titlu, concurenţii au trebuit să găteasca pentru părinti, fraţi, copii sau iubite, ceva ce stiau ca lor le place dar fara să neglijeze exigenţele juriului.

Homarul cu piure şi sos de lămâie gătit de Mihai a fost pe gustul tatalui si iubitei lui dar şi a chefilor care l-au ales unul dintre cei trei finalişti.

 Ultima probă a concursului a fost pentru concurenţi primul lor autograf culinar. Toţi trei s-au ridicat la nivelul exigenţelor  juriului,  însă doar unul putea fi Masterchef si aceea a fost Aida.

Clasat pe locul trei, Mihai a dat dovadă de fairplay, așa cum a făcut pe tot parcursul acestui concurs: “A fost cea mai fericită experientă din viaţa mea. Aida a fost mai bună ca mine astazi. A meritat să câştige!.”

Acest articol a fost citit de 523 ori

Mihai Toader din Cugir s-a clasat pe locul al III-lea la concursul MasterChef România
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *