cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Mihai Satnoianu, elev la Colegiul Tehnic „Ion D. Lăzărescu” din Cugir s-a clasat pe locul al II-lea la faza județeană a Olimpiadei Tehnice

Mihai Satnoianu, elev la Colegiul Tehnic „Ion D. Lăzărescu” din Cugir s-a clasat pe locul al II-lea la faza județeană a Olimpiadei Tehnice

Publicat în 12.03.2018 la ora 16:12

Colegiul Tehnic „Ion D. Lăzărescu” din Cugir înregistrează în fiecare an, rezultate cu care instituția de învățământ de la poalele Drăganei se mândrește.

Printre elevii înscriși în concursul Olimpiadei Tehnice județene s-a aflat și elevul Mihai Satnoianu, din clasa a XII-a la specializarea „Tehnician operator tehnică de calcul, domeniul Electronică și automatizări”.

Acesta a obținut locul al II-lea, evidențiindu-se atât la proba teoretică, unde a fost pregătit de către profesoara Liliana Dache, cât și la proba practică și de laborator, pregătit fiind de către profesorul  Florin Adrian Toma.

Pasionat de electronică, Mihai Satnoianu a făcut parte anul trecut din echipa „Ion D. Lăzărescu Electronics” cu care colegiul a participat la Concursul Național de Robotică „First Tech Challenge” și care, după cum se știe, a obținut locul nouă la faza națională.

„Acum mă pregătesc pentru bacalaureat, dar cu siguranță voi alege să urmez o facultate în domeniul electric sau electronic”, ne-a împărtășit olimpicul cugirean.

De reamintit că tot la Olimpiada tehnică județeană desfășurată la finele lunii februarie a.c, alți doi elevi, din clasa a XI-a A, a colegiului I.D. Lăzărescu (Cătălin Alb și Adrian Gorea, au obținut locul I, respectiv locul II, la specialitatea „Tehnician proiectant CAD”.

Constantin PREDESCU

Acest articol a fost citit de 693 ori

Mihai Satnoianu, elev la Colegiul Tehnic „Ion D. Lăzărescu” din Cugir s-a clasat pe locul al II-lea la faza județeană a Olimpiadei Tehnice
4 (80%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.