cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Economie » Mihai Fifor, Ministrul Economiei: „Orașul Cugir are un loc important în dotarea Armatei Române cu tehnică militară”

Mihai Fifor, Ministrul Economiei: „Orașul Cugir are un loc important în dotarea Armatei Române cu tehnică militară”

Publicat în 30.07.2017 la ora 19:53

Ministrul Economiei, Mihai Fifor, a declarat astăzi, la Abrud că România și-a asumat că alocă 2% din PIB pentru Apărare, iar bună parte din acești bani ar trebui să se îndrepte spre industria românească, care are nevoie de comenzi și dezvoltare. De asemenea, el a spus că orașul Cugir, unde se află Fabrica de Arme și Uzina Mecanică, are un loc important în dotarea Armatei Române cu tehnică militară.

Mihai Fifor a afirmat, în cadrul unei conferințe de presă, la Abrud, județul Alba, că a avut în ultimele două săptămâni întâlniri la două zile cu ministrul Apărării, Adrian Țuțuianu, pentru că Ministerul Economiei este la faza în care analizează fiecare solicitare pe care o are Ministerul Apărării.

”În ultimele două săptămâni am avut cred că la două zile întâlniri cu colegul Adrian Țuţuianu, pentru că suntem în faza în care analizăm fiecare solicitare pe care Ministerul Apărării o poate avea către Ministerul Economiei şi către companiile din portofoliul nostru, către ROMARM de pildă. De asemenea, marţi va fi o ședință a CSAT-ului și am înțeles de la colegii de la Apărare că vor prezenta şi în CSAT o astfel de analiză. Cugirul are un loc important în dotarea Armatei Române cu tehnică militară și pe noi ne interesează să dezvoltăm și capacitățile de la Cugir (n.r. unde se află Fabrica de arme și Uzină mecanică)”, a spus ministrul Economiei.

De asemenea, Mihai Fifor a adăugat că Ministerul Economiei este preocupat de industria de apărare.

”Suntem la fel de preocupați de industria de apărare care se află în portofoliul ministerului nostru. România şi-a asumat că alocă 2% din PIB pentru Apărare şi asta înseamnă că suntem foarte preocupați de relaţia pe care o avem cu Ministerul Apărării astfel încât bună parte din aceste sume să se îndrepte spre industria românească de apărare, care are, la rândul ei, nevoie de comenzi şi dezvoltare”, a afirmat Fifor.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 843 ori

Mihai Fifor, Ministrul Economiei: „Orașul Cugir are un loc important în dotarea Armatei Române cu tehnică militară”
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Un Comentariu la Mihai Fifor, Ministrul Economiei: „Orașul Cugir are un loc important în dotarea Armatei Române cu tehnică militară”

  1. Bau bau Răspunde

    30.07.2017 la 21:00

    Atunci dati salarii mai mari!!! Salarii pt muncitori nu sefi care au deja prea mult!

    Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.