cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Miercuri, 7 februarie 2018, Casa de Cultură a orașului Cugir va fi gazda spectacolului de comedie „KGB contra CIA”

Miercuri, 7 februarie 2018, Casa de Cultură a orașului Cugir va fi gazda spectacolului de comedie „KGB contra CIA”

Publicat în 03.02.2018 la ora 12:57

Întotdeauna ne-au trezit interesul si curiozitatea, serviciile secrete, ce se întâmplă în spatele unor indicative celebre şi cum acţionează agenţii de informaţii în operaţiunea secretă de „maximă importanţă din punct de vedere strategic… SECRETISSIMO”.  

Când KGB-ul încearcă să intre în posesia unei pudriere,.care deţine un „cap de ghidare pentru rachete nucleare“ dar celebrul CIA, fără de care nicio operaţiune nu ar fi completă, intervine, într-un mod cu totul neaşteptat. Lupta se dezlănţuie într-un hotel francez unde ambele servicii se confruntă în direct. Deghizări şi infiltrări spectaculoase, mister şi conspiraţie, conduse abil din umbră.

Veti râde cu lacrimi când …rusii de la KGB, apar, travestiti, în călugări iar americanii de la CIA, travestiți în femei. Vom descoperi până la sfârșitul piesei, trecând prin momente deosebit de hilare, cine va reusi să termine misiunea cu succes, până la sfârşitul unui spectacol de comedie plin de savoare şi umor de bună calitate, susţinut de o trupă de actori de excepţie şi regizat cu măiestrie de Armand Calotă.

Reunind actori din Teatrul Naţional Bucureşti, Teatrul de Comedie, Teatrul Mic, precum: Magda Catone, Ileana Olteanu, Eugenia Șerban, Armand Calotă, Ionuț Ciocia, (Brânzoi din „Las Fierbinți”) Adi Hostiuc, Mihai Niculescu, Victor Vurtejanu, Vasile Filipescu, Șerban Georgevici, Nae Alexandru, Edy Cârlan, veţi trăi două ore pline de comedie şi suspans în culisele unor servicii secrete renumite.

Spectacolul va avea loc miercuri, 7 februarie 2018,  ora 19.00.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 112 ori

Miercuri, 7 februarie 2018, Casa de Cultură a orașului Cugir va fi gazda spectacolului de comedie „KGB contra CIA”
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.