Rămâi conectat

Actualitate

Joi, 13 iunie, la Cugir si Vinerea vor avea loc manifestări consacrate “Zilei Eroilor”

cugirinfo.ro

Publicat

în

Ca în fiecare an, în organizarea Primăriei, Consiliului Local şi Casei Orăşeneşti de Cultură, pe data de 13 iunie, la Cugir şi Vinerea vor avea loc manifestări dedicate “Zilei Eroilor”, sărbătoare care a fost consacrată şi zi naţională bisericească.

veterani_razboiEvenimentul se desfăşoară joi, de praznicul “Înălţării Domnului”, sărbătoare ortodoxă care are loc în fiecare an, la 40 de zile de la Sfintele Paşti. Potrivit programului iniţiat de Primăria Cugir, manifestarea debutează la ora 11.00, la Vinerea, cu un Te-Deum eroilor căzuţi la datorie în cele două războaie mondiale, desfăşurat la Monumentul Eroilor situat în piaţeta localităţii.  O activitate asemănătoare va avea loc în aceeaşi zi, începând cu ora 12.00, la Crucea Eroilor din faţa Bisericii Sfântul Nicolae din Cugir, printr-o slujbă de pomenire susţinută de preoţii din oraş şi prin depuneri de coroane de flori.

La eveniment vor participa şi elevi ai instituţiilor şcolare, care vor prezenta un program adecvat marii sărbători, precum şi veterani de război din cele două localităţi.

FOTO: ARHIVĂ


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Actualitate

Șoferiță de 56 de ani din Cugir rănită, după ce a pierdut controlul autoturismului și a ieșit în afara DN 7

cugirinfo.ro

Publicat

în

Miercuri, 17 aprilie 2024, în jurul orei 08.15, pe Drumul National 7, la kilometrul 343, o femeie de 56 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, înspre Sebeș, a pierdut controlul asupra acestuia și a ieșit în afara carosabilului.

În urma accidentului, conducătoarea auto a suferit leziuni corporale ușoare și a primit îngrijiri medicale.

Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

FOTO: ARHIVĂ


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Asociația „Lupii Sigidavei” Cugir organizează cea de-a VIII-a ediție a campaniei caritabile „Moto Iepurașul”

cugirinfo.ro

Publicat

în

Campania „Moto Iepurașul” a ajuns anul acesta la cea de-a VIII-a ediţie și așa cum ne-au obișnuit, motocicliştii cugireni vor aduce bucurie de Paști în casele mai multor persoane defavorizate din Cugir, Vinerea și Săliștea.

„Paștele este una dintre cele mai importante sărbători ale creștinătății, amintindu-ne de Mântuitorul care a murit pe cruce pentru noi. În același timp, Paștele este o Sărbătoare a bucuriei, în care oamenii se întâlnesc și familiile se reunesc în jurul unei mese îmbelșugate.

Din păcate, nu se poate spune lucrul acesta și pentru mulți dintre semenii noștri care trăiesc în sărăcie și în multe lipsuri. Printre ei se află și 16 familii din Cugir, Vinerea și Săliștea. Moto Iepurașul și colegii săi de la ”Lupii Sigidavei” vor aduce bucurie celor 36 de copii care așteaptă cu sufletul la gură darurile de la urecheatul de Paște.

Au rămas mai puțin de 4 săptămâni până la Paștele Ortodox. Noi Lupii, vă îndemnăm să participați la o nouă acțiune umanitară sub denumirea de „Moto Iepurașul”.

Darurile vor fi împărțite în data de 28 aprilie când motocicliștii implicați în activitate vor pleca cu pachetele spre familiile nevoiașe”, au transmis Lupii Singidavei.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Coman Aurel Mihai, noul șef al Poliției orașului Cugir

cugirinfo.ro

Publicat

în

De luni, 15 aprilie 2024, pentru următoarele 6 luni, va fi împuternicit comandant al Poliției orașului Cugir, subcomisar Coman Aurel Mihai (foto) actual șef al Secției nr 7 de Poliție Rurală Sebeș, care este subordonată Poliției municipale Sebeș.

Acesta a mai activat în trecut la Poliția Rutieră Alba și la Serviciul Politiei Economice Alba.

Este un polițist trecut în corpul ofițerilor din corpul agenților de poliție prin promovarea examenului.

De menționat faptul că fostul comandant, al Poliției orașului Cugir, Comisar Șef, Adrian Popa s-a transferat la Direcția Generală Anticorupție Alba.

Acesta a deținut funcția de șef la conducerea instituției cugirene de poliție din iunie 2016 și până în prezent.

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Economie

Sport

Din județ

Cele mai citite știri

cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir