Rămâi conectat

Sport

Micuțul tenismen cugirean Robert Paștiu s-a clasat între primii zece, la Turneul „Cupa Marc Tenis” desfășurat la Cluj Napoca

cugirinfo.ro

Publicat

în

În weekendul 4-5 februarie 2023, în organizarea Asociației Club Marc Tenis din Cluj Napoca, s-a desfășurat la Cluj Napoca, „Cupa Marc Tenis” competiție din cadrul turneelor naționale – Tenis 10, competiție la care au participat peste 50 de sportivi din toate colțurile țării.

Sportivul cugirean Robert Paștiu (Roberto), în vârstă de 6 ani, legitimat la Clubul Sportiv Metalurgistul Cugir, pregătit de către antrenorul Gheorghe Hârceagă, s-a situat în clasamentul final al turneului, între primii 10 sportivi.

Robert a obținut un rezultat bun, acesta concurând la competiția din Cluj, la o categorie mai mare de vârstă (7-9 ani).

În anul 2022, tenismenul cugirean a participat la 3 turnee naționale Tenis 10, iar pentru acest an, 2023, obiectivul sportivului este să ia parte la cât mai multe turnee de acest fel, silver și platinium.

Motto-ul după care se ghidează Robert în tenis, este ,,fără muncă și luptă, nu poate exista progress și succes!”

Asociația Club Tenis Cluj Napoca s-a înființat în anul 2006, din dorința a 2 antrenori tată și fiu de a continua activitatea începută în urmă cu cativa ani, sub sigla Club Sportiv CRD Tenis Group Baia Mare.

Copii, adolescenti si adulti, pot dezvolta aici cunostinte si deprinderi noi utile in dezvoltarea, si perfectionarea lor. Club Sportiv Marc Tenis isi desfasoara actvitatea pe propria baza, formata din trei terenuri, construita la standarde ridicate in cartierul Buna Ziua, langa Grand Hotel Italia.

Constantin PREDESCU
FOTO: Sorin Giurcă


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Sport

„Roș-albaștrii”, la cea de-a patra victorie în meciurile de pregătire: CIL Blaj – Metalurgistul Cugir 0-6 (0-3)

cugirinfo.ro

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a obținut al patrulea succes din tot atâtea meciuri de verificare disputate în perioada precompetițională, 6-0 (3-0) în deplasare cu CIL Blaj, lider în Liga 4 Alba.

Până la pauză au marcat Bura, P. Păcurar, E. Cîmpean (autogol, la centrarea lui Șaucă), iar la reluare au înscris Raica (gol la debut al jucătorului venit de la CSM Unirea Alba Iulia 2) și Cocan – dublă. Următorul joc amical va fi vineri, cu CIL Blaj, pe propriul teren.

Tânărul D. Crăciun (Viitorul Sântimbru) nu a rămas în efectiv, „roș-albaștrii” testându-l cu acest prilej pe atacantul Raica (al doilea jucător venit în această iarnă de la echipa secundă a formației albaiuliene, după G. Gavrilă). Pentru formația din „Mica Romă” este al doilea test al iernii cu o divizionară terță, după acel 0-3 cu CSM Unirea Alba Iulia.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sport

Trei karatiști cugireni participă la selecția pentru Campionatul European SKDUN din Debrecen (Ungaria)

cugirinfo.ro

Publicat

în

Sportivii pregătiți de Sensei Vasile Pricob se pregătesc intens în aceste zile, pentru selecția în vederea definitivării lotului național care va participa la Campionatul European SKDUN, care va avea loc în perioada 12-14 aprilie 2024 în Debrecen (Ungaria).

Selecția va avea loc în data de 17 februarie 2024 la Sala de sport „Gabriela Szabo” din orașul Voluntari, fiind organizată de către Federația Română de Arte Marțiale prin Departamentul de Karate SKDUN.

Delegația reprezentând Clubul Sportiv Metalurgistul Cugir va fi compusă din trei sportivi: Sensei Vasile Pricob (veterani), Cătălin Mortură (tineret) și Ianis Rotaru (cadeți).


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sport

„Roș-albaștrii”, la al treilea succes în meciurile de pregătire: Metalurgistul Cugir – ACS Mediaș 3-1 (3-1)

cugirinfo.ro

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a obținut ce de-al treilea succes din tot atâtea meciuri de verificare disputate în perioada precompetițională, 3-1 (3-1) cu ACS Mediaș, colega din Seria a IX-a a eșalonului terț.

Rezultatul întâlnirii a fost stabilit în prima repriză, când pentru „roș-albaștri” au înscris Cocan (penalty), Bura și Tăban. Cugirenii sunt în cantonament centralizat, iar în programul întâlnirilor amicale urmează o dublă cu CIL Blaj (lider în Liga a IV-a Alba), primul joc în deplasare.

Precedentele două jocuri au fost cu Performanța Ighiu (4-0) și CSU Alba Iulia (3-2).

FOTO: ARHIVĂ


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Economie

Sport

Din județ

Cele mai citite știri

cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir