cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Micii fotbaliști de la CSO Cugir au căștigat Trofeul “Gheorghe Ola”

Micii fotbaliști de la CSO Cugir au căștigat Trofeul “Gheorghe Ola”

Publicat în 07.11.2014 la ora 23:15

festivitate-ene-olaTrofeul “Gheorghe Ola” a fost adjudecat în acest an de către CSO Cugir, formaţie care a învins Navobi Alba Iulia cu 3-1 în marea finală disputată în Sala Universităţii din Cetatea Marii Uniri.

Podiumul a fost completat de CSC Bistra care a învins Unirea Alba Iulia cu 1-0 în finala mică. Cugirenii au dedicat acest trofeu memoriei fostei legende metalurgiste, care s-a stins de curând, Emil Ţimpea.

CSO Cugir bifează un nou trofeu pe plan judeţean după ce în vară a cucerit şi Campionatul Speranţelor “Dragoş Damian”. Micii cugireni s-au impus în marea finală a Trofeului “Gheorghe Ola” cu scorul de 3-1 în faţa echipei Navobi Alba Iulia, meciul fiind plin de ambiţii atât în teren, cât şi în tribune, fiind nevoie la un moment dat de intervenţia oficialilor AJF Alba pentru a potoli oamenii din tribune care protestau vehement la adresa arbitrilor. Medaliile de argint au fost câştigate de CSC Bistra care a trecut de Unirea Alba Iulia cu 2-0 în finala mică.

Golgeter al Trofeului “Gheorghe Ola” a fost Paul Codrea cu 14 goluri marcate. Cel mai bun portar al competiţiei a fost declarat Răzvan Pauletti de la Unirea Alba Iulia, Eduard Todea de la CSC Bistra a câştigat premiul de cel mai bun jucător al turneului.

Acest articol a fost citit de 415 ori

Micii fotbaliști de la CSO Cugir au căștigat Trofeul “Gheorghe Ola”
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *