cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Metalurgistul merge pe terenul „lanternei roșii” după puncte

Metalurgistul merge pe terenul „lanternei roșii” după puncte

Publicat în 25.03.2016 la ora 12:26

Metalurgistul-Cugir-Millenium-Giarmata-sep-2015Metalurgistul Cugir trece de la un pol la altul al ierarhiei Seriei a 4-a din Liga a 3-a şi dacă runda trecută a înfruntat pe teren propriu liderul ASU Poli Timişoara, astăzi evoluează pe terenul lanternei roșii, Millenium Giarmata.

Cugirenii s-au apropiat la două puncte de prima poziţie şi pentru a-şi continua ascensiunea, n-au voie să se întoarcă fără puncte din Banat.

Millenium Giarmata (locul 15, 8 puncte) – Metalurgistul Cugir (locul doi, 38 de puncte) – astăzi, ora 15.00. După succesul în derby-ul cu liderul, echipa de sub Drăgana are parte de o descindere în fieful „lanternei roşii”, singura formaţie din serie ce a plecat cu punct de la Cugir în acest sezon. “Ne înşelăm dacă credem că va fi uşor, pentru că întâlnim ultima clasată. Sunt convins că vom avea un joc dificil. Adversarii au învins detaşat la Motru şi, cu siguranţă vor dori să ne încurce. Trebuie să rămânem concentraţi şi să nu stricăm ce am realizat etapa precedentă”, a declarat antrenorul Călin Moldovan, ce nu se poate baza pe juniorii Chelaru (plecat la lotul României Under 19, eşec ieri 0-3, cu Cehia, în primul meci de la Turul de Elită) şi Huţanu (suspendat).

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 34 ori

Metalurgistul merge pe terenul „lanternei roșii” după puncte
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.