cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Metalurgistul Cugir va juca astăzi de la ora 18 un meci amical cu CSM Rm. Vâlcea

Metalurgistul Cugir va juca astăzi de la ora 18 un meci amical cu CSM Rm. Vâlcea

Publicat în 31.07.2013 la ora 11:06

FC-Cugir-CSO-Cugir-Cupa_RomanieiMetalurgistul Cugir va susţine astăzi, de la ora 18.00, un meci de verificare, în deplasare, cu divizionara secundă CSM Rm. Vâlcea, care se pregăteşte de mutarea la Reşiţa.

Proaspăt promovată în Liga a III-a, gruparea de sub Drăgana se află într-un semi-cantonament la domiciliu, perioadă de pregătire care se va încheia sâmbătă, cu o nouă partidă amicală, test extern, cu FC Hunedoara. Tranziţia de la CSO Cugir la Metalurgistul Cugir s-a dovedit mai anevoioasă decât se anticipa, obţinerea actelor necesare pentru schimbarea denumirii şi formei de organizare îngreunând şi planurile fotbalistice legate de semnarea noilor contracte individuale.

Puţine veniri, s-a renunţat la 6 jucători

Dacă la probe de joc şi la negocieri s-au prezentat mulţi jucători, printre alţii foştii unirişti M. Găldean şi M. Petrescu, care au avut însă pretenţii exagerate, la fel ca şi portarul Ilie Anton (FC Hunedoara), în schimb, în acest moment noutăţile certe sunt Oniche (Performanţa Ighiu) şi un alt goalkeeper – Alexandru Burdun (22 ani, fost la Europa Alba Iulia în stagiunea precedentă), aflat ieri sub comanda antrenorului Alexandru Kilin, asta deoarece Morariu (Dalia Sport Daia Română) a ajuns la Naţional Sebiş. În acelaşi timp însă, nu mai fac parte din lot veteranul Ad. Dan, F. Pop, Lespezean, Bărbat, Haidinăr şi Şandru.

Conform unor informaţii, neconfirmate oficial, Liga a III-a ar urma să debuteze în 16 august, sub forma a 4 serii a câte 18 echipe, însă în privinţa formei de organizare sau a configuraţiei seriilor nu este nimic sigur, ţinând cont de haosul din eşaloanele inferioare. Ce să ne mire asta, câtă vreme întreaga vară, Liga 1 a stat sub semnul incertitudinii, de la 18 la 16 echipe, cu Concordia Chiajna sau Rapid pe listă…

Facebook 

Acest articol a fost citit de 326 ori

Metalurgistul Cugir va juca astăzi de la ora 18 un meci amical cu CSM Rm. Vâlcea
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.