cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Metalurgistul Cugir va întâlni pe Poli Iași în „șaisprezecimille” Cupei României

Metalurgistul Cugir va întâlni pe Poli Iași în „șaisprezecimille” Cupei României

Publicat în 06.10.2016 la ora 18:25

poli-iasiMetalurgistul Cugir va juca în „șaisprezecimile” Cupei României cu prim-divizionara CSMS Poli Iaşi, formaţia din Moldova fiind o echipă ce a debutat în preliminariile cupelor europene în această vară.

Partida este prevăzută în perioada 25-27 octombrie, de la ora 14.30, data fiind stabilită în funcţie de interesul şi programul televizărilor.

Celalalte jocuri: Unirea Tărlungeni – ASA Tg. Mureş, CS Afumaţi – FC Botoşani, Dinamo 2 – Dinamo Bucureşti, Foresta Suceava – Steaua, CS Baloteşti – Viitorul Constanţa, ASU Poli Timişoara – Pandurii Tg. Jiu, Poli Iaşi

• În „șaisprezecimi”, după 21 de ani

Imediat după evenimentele din Decembrie 1989, formaţia cugireană a jucat pe arena din localitate în trei rânduri în “16-imile” Cupei României, cu grupări din Divizia A. Mai întâi, în 1990, a eliminat Sportul Studenţesc (1-0, după prelungiri) şi a pierdut în optimi, la Făgărăş, 0-3, cu Petrolul Ploieşti. Trei ani mai târziu a fost eliminată în “16”-imi de către Progresul Bucureşti, iar lovitura de imagine a fost dată în 1995. Acum 21 de ani, Gloria Bistriţa lui Jean Pădureanu a fost învinsă sub Drăgana de Metalurgistul (1-0), o uriaşă surpriză, cugirenii au avansat în optimi, părăsind însă întrecerea la Deva, 0-2 cu UTA Arad.

Acest articol a fost citit de 88 ori

Metalurgistul Cugir va întâlni pe Poli Iași în „șaisprezecimille” Cupei României
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.