cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Metalurgistul Cugir va câștiga cu 3-0, la „masa verde”, partida cu FC Bistriţa deoarece oaspeţii nu s-au prezentat la meci

Metalurgistul Cugir va câștiga cu 3-0, la „masa verde”, partida cu FC Bistriţa deoarece oaspeţii nu s-au prezentat la meci

Publicat în 18.11.2016 la ora 11:42

arena-cugir-iul-2016Metalurgistul Cugir va câştiga la „masa verde” partida pe care ar fi trebuit să o dispute astăzi împotriva celor de la FC Bistriţa, în cadrul etapei a XII-a a Seriei a V-a a Ligii a 3-a, întrucât oaspeţii nu se vor prezenta la partida de sub Drăgana. Astăzi se joacă penultima etapă din turul Ligii a treia, etapă în care FC Bistrița ar fi trebuit să joace la Cugir.

Conform site-ului www.sportulbistritean.ro, „gruparea bistrițeană e scăpată de sub controlul președintelui Florin Sângeorzan, care nu a achitat nici până astăzi restanțele financiare pe care le-a tot promis de câteva săptămâni încoace.

În aceste condiții, jucătorii nu s-au mai prezentat la antrenamente și au refuzat să facă deplasarea pentru meciul de astăzi. În etapa următoare, FC Bistrița ar trebui să joace acasă cu CS Oșorhei, vineri 25 noiembrie”

Conform www.timponline.ro:

FC Bistrița, locul 13 în Seria V a Ligii a III-a, nu se prezintă la meciul din deplasare cu Metalurgistul Cugir, programat vineri 18 noiembrie, ora 14.00, în etapa a 13-a. Motivul? După ce greii Costin, Chibulcutean și Nalați au renunțat, nici ceilalți jucători din lot nu s-au mai prezentat la antrenamente, anunțând că nu mai vor să joace pentru FC Bistrița, nemulțumiți de faptul că nu li s-au achitat restanțele financiare. În plus, antrenorul Eugen Voica a primit două etape de suspendare după ce a fost trimis în tribună de arbitru în etapa precedentă.

În aceste condiții, în teren la Cugir ar fi trebuit să intre juniorii, însă având în vedere experiența neplăcută de la Dej, când în condiții similare FC Bistrița a pierdut cu 11-0, pentru a evita un nou dezastru pe tabelă președintele clubului, Florin Sângeorzan, a decis ca echipa să nu se prezinte la Cugir, urmând să piardă la masa verde doar cu 3-0 și să înregistreze astfel al șaselea eșec consecutiv.

Echipa bistrițeană va juca totuși în orice condiții, chiar și cu juniorii, ultima partidă din acest an, pe teren propriu cu CS Oșorhei (vineri 25 noiembrie de la ora 14.00, în etapa a 14-a), pentru că altfel ar fi exclusă din campionat. În runda a 15-a (3 decembrie), ultima a a turului și a anului 2016, FC Bistrița stă.

Florin Sângeorzan a precizat că FC Bistrița nu va muri: ”Terminăm turul așa cum putem, iar în pauza de iarnă vom vedea ce este de făcut. Drumul nu se oprește aici, vom continua în Liga a III-a, bineînțeles nu așa. Am ajuns în această situație mai ales din cauza faptului că administrația locală nu a alocat bani pentru FC Bistrița. Avem timp în pauza competițională să găsim cele mai bune soluții pentru a aborda returul”.

Acest articol a fost citit de 152 ori

Metalurgistul Cugir va câștiga cu 3-0, la „masa verde”, partida cu FC Bistriţa deoarece oaspeţii nu s-au prezentat la meci
4 (80%) 3 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.