cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Metalurgistul Cugir traveresează o perioadă excelentă având trei victorii consecutive, fără gol primit!

Metalurgistul Cugir traveresează o perioadă excelentă având trei victorii consecutive, fără gol primit!

Publicat în 29.09.2016 la ora 16:50

calin-moldovan-sep-2016Cu toate că în vară, la un moment dat se punea chiar problema renunţării la activitatea competiţională sub Drăgana, Metalurgistul Cugir a avut un start stagional peste aşteptări în Liga a 3-a.

Cu un lot modificat din temelii şi întărit serios abia pe ultima sută a perioadei de transferuri, echipa condusă de Călin Moldovan a reuşit să strângă 9 puncte, consecinţă a celor trei victorii consecutive, fără gol primit. Golul marcat de Negrescu în prelungirile jocului cu CS Iernut a declanşat energiile Cugirului, care a spulberat adversarii în următoarele două confruntări, 4-0 cu ASA Tg. Mureş 2 şi la Oşorhei. „Uşor, uşor prestaţiile noastre încep să capete consistenţă, să apară relaţiile de joc, să existe omogenitate”, a declarat antrenorul Călin Moldovan.  Formaţia cugireană are motive de satisfacţie şi în privinţa celeilalte competiţii în care este angrenată, Cupa României, unde a acces extrem de norocos în „16”-imile de finală, în trei rânduri calificându-se la „masa verde” şi aşteaptă o echipă de Liga 1 pe „Arena Cugir”.

• Vlase, 324 de minute de invincibilitate!

Internaţional de juniori Alexandru Vlase se bucură de o invincibilitate ce datează din runda inaugurală, când a fost învins singura dată în acest sezon, din penalty, la Reghin, tânărul goalkeeper adunând 324 de minute de invincibilitate. Cu un unic gol primit în aceste prime 4 etape, „roş-albaştrii” au cea mai bună defensivă din Seria a 5-a, situtându-se în frunte într-un top al eşalonului terţ, în privinţa impermeabilităţii apărării: două echipe nu au încasat niciun gol şi alte 4, printre care şi Metalurgistul, au câte un gol primit. „Suntem mulţumiţi de jocul prestat, mai puţin în partida cu CS Iernut şi de cele trei victorii repurtate. Punctele strânse sunt rodul muncii băieţilor, dar trebuie să să continuăm să fim modeşti şi serioşi în continuare”, a precizat Călin Moldovan.

• Nu se gândesc la promovare

În weekend, tânăra formaţie a Metalurgistului are rundă liberă, rezultând o pauză competiţională de două săptămâni, următorul joc fiind tot unul extern, la Jucu. Deşi se situează la un singur punct de prima poziţie, oficialii cugireni nu se gândesc la promovare, după trei încercări nereuşite. „Nicidecum nu vorbim de un asemenea obiectiv. Am constituit lotul în ultima săptămână, au trecut numai 4 etape, nu are sens să ne hazardăm. N-ar fi firesc să ne propunem o promovare, trebuie să rămânem realişti şi cu picioarele pe pământ”, a concluzionat „principalul” Cugirului.

Acest articol a fost citit de 116 ori

Metalurgistul Cugir traveresează o perioadă excelentă având trei victorii consecutive, fără gol primit!
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.