cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Metalurgistul Cugir ţinteşte a treia victorie consecutivă, în întâlnirea de vineri cu FC Bistrița

Metalurgistul Cugir ţinteşte a treia victorie consecutivă, în întâlnirea de vineri cu FC Bistrița

Publicat în 16.11.2016 la ora 15:49

metalurgistul-cugir-oct-2016-sibiuTrupa de sub Drăgana a repurtat la Dorolţ a doua victorie consecutivă în Seria a V-a a Ligii a 3-a şi vineri are, pe „Arena Cugir”, oportunitatea celui de-al treilea succes la rând, urmând să întâlnească FC Bistriţa, echipă aflată în degringoladă, cu 4 eşecuri succesive.

Până la finalul turului, Metalurgistul Cugir se duelează cu adversari accesibili şi poate ajunge chiar pe ultima treaptă a podiumului, printr-o conjunctură favorabilă a rezulatelor, dacă va câştiga cele trei jocuri rămase, cu FC Bistriţa, la Dej şi apoi acasă cu Viitorul Ulmeni. „Luăm fiecare partidă pas cu pas, ne propunem să scoatem cât mai multe puncte până la finele primei părţi a campionatului, apoi tragem linie şi vedem pe ce loc suntem”, a precizat antrenorul Călin Moldovan.

Din distribuţia „roş-albaştrilor” vor absenta, la fel ca în ultimele două partide, 4 jucători – Vlase, D. Popa, Vezan şi Ad. Radu – care nu vor mai evolua deloc în acest an, din motive medicale. Gruparea bistriţeană are probleme din plin şi parcurge o perioadă tulbure, jucătorii de bază au renunţat (Costin şi Chibulcutean), acum o lună a fost răzmeriţă din motive financiare, s-a deplasat cu juniorii la Dej, unde a pierdut umilitor, scor 0-11, directorul tehnic Titi Voica a fost dat afară, după un conflict cu preşedintele şi apoi reprimit la echipă… “Nu facem calcule dinainte, pentru că ne putem înşela. Trebuie să fim cât se poate de serioşi şi de concentraţi, întrucât fotbalul te poate pedepsi. Nimeni nu ne oferă nimic şi nu ne interesează faptul că adversarii sunt în degringoladă”, a mai spus „principalul” Cugirului înaintea penultimei reprezentaţii interne.

De numele Gloriei Bistriţa, celebra echipă păstorită de „nea Jean Pădureanu” se leagă ultima performanţă cugireană în Cupa României, acum 21 de ani, când prim-divizionara a fost eliminată în „16”-imile de finală. FC Bistriţa nu are nicio  legătură însă cu Gloria de altădată, fiind o nou-promovată în Liga a 3-a în această vară, după ce, anii trecuţi Gloria Progresul Bistriţa a mai reprezentat municipiul din Bistriţa-Năsăud la acest nivel.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 53 ori

Metalurgistul Cugir ţinteşte a treia victorie consecutivă, în întâlnirea de vineri cu FC Bistrița
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.