cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Metalurgistul Cugir se va reuni pe data de 16 iulie 2018. Vezi ce partide amicale s-au stabilit pentru această vară

Metalurgistul Cugir se va reuni pe data de 16 iulie 2018. Vezi ce partide amicale s-au stabilit pentru această vară

Publicat în 05.07.2018 la ora 16:07

Metalurgistul Cugir se va reuni pe data de 16 iulie 2018, deși în discuția a fost și reluarea antrenamentelor cu o săptămână mai devreme.

Gruparea de sub Drăgana și-a stabilit și programul jocurilor de verificare din pauza competițională, în această perioadă elevii lui Călin Moldovan efectuând un stagiu centralizat de pregătire pe plan local, în perioada 24 iulie – 3 august.

Primul meci amical se va desfășura sâmbătă, 21 iulie, la Ocna Mureș, cu nou-promovata din localitate. În continuare sunt prevăzute alte 5 dispute, după cum urmează: cu FC Hunedoara (28 iulie, acasă), Sănătatea Cluj (3 august, acasă), CNS Deva (8 august, acasă), dublă cu Industria Galda, în 11 și 18 august.

Data de 15 august este liberă, în condițiile în care se așteaptă programul Cupei României, ce va debuta în 1 august, când va intra în competiție Sportul Petrești, câștigătoarea fazei județene.

Tot în 16 iulie se vor reuni alte conjudețene, Unirea Alba Iulia și CS Ocna Mureș, mai „rapidă” fiind Industria Galda care se va întâlni în 9 iulie, în timp ce situația Performanței Ighiu este în „coadă de pește”.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 113 ori

Metalurgistul Cugir se va reuni pe data de 16 iulie 2018. Vezi ce partide amicale s-au stabilit pentru această vară
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.