cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Metalurgistul Cugir se deplasează la Tăşnad, înaintea marelui derby cu „U” Cluj

Metalurgistul Cugir se deplasează la Tăşnad, înaintea marelui derby cu „U” Cluj

Publicat în 08.11.2017 la ora 15:41

După disputa cu Unirea Dej şi o rundă liberă, gruparea de sub Drăgana are din un nou duel cu o Unire(a) din Seria a 5-a, nou-promovata din Tăşnad.

Căzută pe ultima treaptă a podiumului, Metalurgistul Cugir are o serie prolifică, acumulând 10 puncte din ultimele 4 dispute (trei victorii şi o remiză) şi întâlneşte o formaţie periculoasă, fiind unica din serie ce a câştigat împotriva favoritei la promovare „U” Cluj.

„Roş-albaştrii” bifează în etapa a 12-a a Ligii a 3-a cea mai lungă deplasare, având de străbătut aproximativ 290 de kilometri până în Satu Mare, pentru disputa cu echipa blăjeanului Marius Bălău, ce a pierdut un unic joc intern, cu Performanţa Ighiu, în etapa a 3-a. Fără Şuteu şi Scurtu, indisponibili până la finele turului, cugirenii vor iarăşi puncte externe, înaintea meciului de foc de peste două săptămâni, derby-ul pentru fotoliul de lider, cu „şepcile roşii”, meciul anului pe „Arena CSO” din Cugir. „Pentru noi toate întâlnirile sunt derby-uri, nu doar jocul cu Universitatea Cluj. La Tăşnad ne aşteaptă un meci dificil, de luptă, împotriva unei formaţii solide. Vom încerca să câştigăm, la fel ca fiecare partidă, deşi ştim că terenul este unul mic şi nu se prezintă în cele mai bune condiţii”, a declarat antrenorul Călin Moldovan. Cugirenii au în această perioadă în probe un jucător ce a evoluat la Pandurii Tg. Jiu, fundaşul lateral Florin Goşa, ce va fi testat de antrenorul Călin Moldovan. Metalurgistul a pierdut împotriva conjudeţenelor 8 puncte stagionale, dar şi aşa are cel mai bun „adevăr” al seriei, câştigând 10 puncte pe terenuri străine (victorii la Avrig, Recea şi Dej, remiză la Galda de Jos).

Acest articol a fost citit de 100 ori

Metalurgistul Cugir se deplasează la Tăşnad, înaintea marelui derby cu „U” Cluj
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.