cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Metalurgistul Cugir s-a reunit sub Drăgana, după cea mai interesantă campanie de achiziții din ultimii ani

Metalurgistul Cugir s-a reunit sub Drăgana, după cea mai interesantă campanie de achiziții din ultimii ani

Publicat în 17.07.2018 la ora 15:34

Echipa cugireană a reușit o campanie interesantă de achiziții, transferurile realizate anunțând o stagiune plină de speranțe, la primul antrenament fiind prezenți 18 jucători.

Au absentat, din vechiul efectiv, Măd. Popa (Șoimii Lipova), Sorian, Firanu și Scurtu (cu care s-au încheiat conturile) și, din diverse motive, Itu, M. Neagu, M. Codrea și Tăban. Dacă juniorii Cioban și Udrea au renunțat la activitatea fotbalistică, sub comanda antrenorului Călin Moldovan s-au regăsit cele șase noutăți, respectiv fundașul I. Tătaru (CNS Cetate Deva), mijlocașii Vaștag (CSM Școlar Reșița), L. Tudor (revenit de la Ripensia Timișoara), Necșulescu (Hermannstadt), G. Goronea (Industria Galda) și atacantul B. Lemac (Pandurii Tg. Jiu), dar și portarul N. Bănică, despre care se zvonea că intenționează să plece la Sportul Petrești, împreună cu apărătorul Ștefan Radu, revenit după o indisponibilitate prelungită, ce l-a ținut departe de gazon în acest an.

• Patru jucători în probe

Alături de aceștia, la reunire s-au regăsit 4 jucători în probe, dintre care trei juniori: Victor Dican (mijlocaș, CSM Rm. Vâlcea), Daniel Ungur (atacant, CSA Steaua, originar din Tg. Mureș), Andrei Baratki (fundaș stânga, Drăgășani), dar și Cristian Mihaiu (25 de ani, mijlocaș ofensiv, Spania, ligile inferioare). „Se poate spune că ne-a fost dor de fotbal și e important că nu au existat probleme medicale. Sperăm să reușim o omogenizare rapidă, să închegăm un grup și o echipă competitivă”, a declarat antrenorul Călin Moldovan. Sâmbătă, 21 iulie, de la ora 11.00, este primul amical al perioadei, în deplasare cu nou-promovata CS Ocna Mureș, iar începând de marți, 24 iulie, este prevăzut, la domiciliu, stagiul centralizat de pregătire. Metalurgistul Cugir a încheiat campionatul anterior pe poziția a 4-a în Seria a 5-a, după 4 sezoane terminate pe podium, iar în viitoarea ediție a eșalonului terț, planurile sunt îndrăznețe.

Acest articol a fost citit de 151 ori

Metalurgistul Cugir s-a reunit sub Drăgana, după cea mai interesantă campanie de achiziții din ultimii ani
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.