cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Metalurgistul Cugir pierde temporar un om de bază. Fundaşul Ştefan Radu se va opera la genunchi și are şanse reduse să evolueze în retur

Metalurgistul Cugir pierde temporar un om de bază. Fundaşul Ştefan Radu se va opera la genunchi și are şanse reduse să evolueze în retur

Publicat în 16.12.2017 la ora 16:30

Ştefan Radu, fundaş central la Metalurgistului Cugir, trebuie să suporte o intervenţie chirurgicală la genunchiul drept în această perioadă, din pricina unor leziuni ale ligamentelor și meniscului, situaţie care pune sub semnul întrebării evoluţia sa în primăvară la echipa de sub Drăgana.

Am sărit la cap și am căzut pe picior cu toată greutatea corpului. Am tras de mine până la finalul turului, însă mereu au fost dureri. Aștept verdicte medicale de la Tg. Mureș și Sibiu, pentru a vedea exact când o să fie programată intervenția chirurgicală„, a spus Ștefan Radu.

• Tot din aceste motive de natură medicală, mijlocaşul Alin Şuteu nu a jucat deloc în prima parte a campionatului Ligii a 3-a.

Apărătorul în vârstă de 28 de ani s-a accidentat în septembrie, în etapa a 5-a, în deplasarea de la Comuna Recea, câştigată de „roş-albaştri” cu 2-1, însă, în ciuda problemelor medicale a strâns din dinţi şi a continuat să joace. Durerile l-au împiedicat însă în repetate rânduri să fie la dispoziţia lui Călin Moldovan pentru a intra în primul unsprezece, însă şi aşa, a reuşit să înscrie un gol în remiza de la Tăşnad (etapa a 12-a). Ultima prezenţă ca şi titular s-a consemnat în etapa a 9-a, acasă cu CFR Cluj II. Şt. Radu nu a jucat deloc în ultimele două etape, intrând 10 minute în derby-ul cu „U” Cluj.

Alţi fundaşi cu afecţiuni la genunchi sunt Ov. Turuş (Performanţa Ighiu), Cioplântă (Industria Galda), care au renunţat momentan la carieră, dar şi Potopea (Performanţa), în ultima parte a sezonului de toamnă.

Acest articol a fost citit de 152 ori

Metalurgistul Cugir pierde temporar un om de bază. Fundaşul Ştefan Radu se va opera la genunchi și are şanse reduse să evolueze în retur
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.