cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Metalurgistul Cugir merge în fieful Unirii Dej cu gândul la toate cele 3 punce puse în joc

Metalurgistul Cugir merge în fieful Unirii Dej cu gândul la toate cele 3 punce puse în joc

Publicat în 25.11.2016 la ora 15:31

metalurgistul-cugir-sep-2016În urma celor trei victorii consecutive la activ, ultima, la „masa verde”, prin neprezentarea formaţiei FC Bistriţa, Metalurgistul Cugir (locul 5, cu 22 de puncte) nădăjduieşte să continue acelaşi parcurs pozitiv, în penultima rundă a turului Seriei a V-a a Ligii a 3-a, sâmbătă, în fieful Unirii Dej (poziţia a 8-a, cu 18 puncte).

Pe „Municipal”, gruparea de sub Drăgana are parte însă de un meci dificil împotriva echipei conduse de Gheorghe Barbu, asta pentru că dejenii sunt foarte periculoşi pe teren propriu. Adversarii Cugirului se laudă cu o defensivă de invidiat, cea mai „tare” apărare din eşalonul terţ acasă, cu un singur gol încasat în cele 6 întâlniri!

De altfel, Unirea Dej are numai două eşecuri în această toamnă, cu primele două clasate, AFC Hermannstadt şi Sănătatea Cluj, precedenta înfrângere datând din etapa a 6-a, adunându-se 7 întâlniri invincibile! În continuare, „roş-albaştrii” nu pot conta pe serviciile a 4 jucători, Vlase, D. Popa, Vezan şi Ad. Radu, absenţi de câteva etape. „Ne aşteaptă un meci foarte greu, împotriva unui adversar ce nu a pierdut la Dej în acest tur, primind un singur gol pe teren propriu. Avem trei victorii la rând, chiar dacă ultima prin neprezentare, suntem într-un moment bun şi sper să-l valorificăm. Încercăm să câştigăm cele trei puncte, pentru a rămâne în plutonul fruntaş”, a menţionat antrenorul Călin Moldovan.

Singura combatantă din Alba ce intră în vacanţă doar săptămâna viitoare (meci acasă, vineri, 2 decembrie cu Viitorul Ulmeni), speră să nu se repete „istoria” dinaintea jocului extern de la Jucu, când a pierdut, după ce a avut anterior o rundă de pauză. Era etapa a 6-a şi, coincidenţă, trupa de sub Drăgana venea tot după trei succese consecutive.

Acest articol a fost citit de 38 ori

Metalurgistul Cugir merge în fieful Unirii Dej cu gândul la toate cele 3 punce puse în joc
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.