cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Metalurgistul Cugir l-a transferat pe Radu Necşulescu de la CS Ineu

Metalurgistul Cugir l-a transferat pe Radu Necşulescu de la CS Ineu

Publicat în 24.06.2014 la ora 11:30

metalurgistul-cugir-cs-ineu-mai-2014După ce l-a transferat pe Vlad Ignat (Dinamo), Metalurgistul Cugir a mai achiziţionat un jucător, mijlocaşul Radu Necşulescu (24 ani, fost la CS Ineu).

Jucătorul originar din Oltenia a venit în iarnă la CS Ineu, pentru care a înscris două goluri în retur, după ce a jucat la FC Balş şi anterior la Naţional Sebiş.

Încet încet o să creionăm lotul şi sper că suntem inspiraţi în campania de transferuri. În următoarele zile o să lămurim şi problema antrenorului, în condiţiile în care obiectivul ferm este promovarea“, a declarat preşedintele Ciprian Pahone. Există posibilitatea ca A. Cîmpean şi Al. Man să rămână în efectiv, deşi le-au expirat contractele.

• Plecări: Potopea, Cl. Oara, Schuller, Tiut, I. Radu

Metalurgistul Cugir îşi restructurează lotul din temelii, oficialii divizionarei terţe renunţând la serviciile albaiulienilor Potopea (24 ani) şi Cl. Oara (26 ani), jucători lansaţi în fotbal de Unirea Alba Iulia şi veniţi în intersezon.

Pe lista plecărilor figurează şi alte nume precum Tiut – la FC Botoşani, A. Cîmpean şi Al. Man (încheiat înţelegerea), I. Radu (Naţional Sebiş), Schuller (aparţine de Dinamo). Un caz aparte este cel al fundaşului stânga Trăşcan. În schimb, rămân Gurincu şi Iul. Cristea (Gaz Metan Mediaş).

Facebook 

Acest articol a fost citit de 322 ori

Metalurgistul Cugir l-a transferat pe Radu Necşulescu de la CS Ineu
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *