cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Metalurgistul Cugir l-a transferat pe fundaşul Cosmin Letan (FC Braşov)

Metalurgistul Cugir l-a transferat pe fundaşul Cosmin Letan (FC Braşov)

Publicat în 26.01.2016 la ora 21:26

Cosmin-LetanÎncepând de astăzi şi până în 5 februarie, Metalurgistul Cugir va efectua un cantonament centralizat la domiciliu, antrenorul Călin Moldovan fixând câte două antrenamente zilnice, cu excepţia zilelor de miercuri, 3 februarie şi respectiv vineri, 5 februarie, când sunt prevăzute partide de verificare cu Viitorul Sântimbru şi Şurianu Sebeş.

Metalurgistul Cugir, cea mai bine plasată dintre conjudeţene la mijlocul turului, locul secund în Seria a 4-a, cu şanse reale de a ataca accederea în Liga a 2-a, are o noutate în efectiv, fundaşul Cosmin Letan. Apărătorul în vârstă de 28 de ani a evoluat ultima dată la FC Braşov, mai trecând pe la Luceafărul Oradea şi FC Bihor, acesta înţelegându-se în principiul cu gruparea de sub Drăgana, venirea sa încercând să contrabalanseze plecarea experimentatului Goşa (a anunţat că renunţă la fotbal). Cugirenii au mai încercat să-i înregimenteze pe M. Pistol (a semnat cu Unirea Jucu) şi Ionuţ Gugu, fostul echipier, care însă nu a fost lăsat de Le Havre (Franţa) să revină în România. “Ne dorim să realizăm o pregătire bună, să fim feriţi de probleme medicale, să încărcăm bateriile din punct de vedere fizic pentru a fi cât mai puternici la startul returului”, a explicat Călin Moldovan.

Lotul este compus din 22 de jucători, după cum urmează: Tiut, Dragotă – Bold, Tăban, Letan (FC Braşov), Şt. Radu, E. Negru, Huţanu, Petricău (CS Oşorhei), D. Codrea (junior) G. Goronea, Piko, M. Neagu, Necşulescu, Şuteu, Afrapt, Chelaru (va reveni în 30 ianuarie de la lotul Under 19), Iovu (Ceahlăul Piatra Neamţ), Itu, Iovănescu, Cîrstean, I. Radu.

Acest articol a fost citit de 88 ori

Metalurgistul Cugir l-a transferat pe fundaşul Cosmin Letan (FC Braşov)
4.5 (90%) 2 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.